Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конус на отворите на джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Конус на отворите на джанти

Здравейте, поръчах си джанти за АТВ, но на отоворите за болтовете няма конус. Как да постъпя, за да не се развиват болтовте? Нормално ли е джантите да нямат конус? Кое е по-добре: да бъдат с болтове или с гайки? Благодаря предварително!

До: Конус на отворите на джанти

Taka са си ако те притеснява слагай фиксатор за резби ама преди това питай точно какъв като си купуваш за да не се окаже че няма ефект или няма развиване
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от RC_miro Преглед на мнение
      Здравейте, поръчах си джанти за АТВ, но на отоворите за болтовете няма конус. Как да постъпя, за да не се развиват болтовте? Нормално ли е джантите да нямат конус? Кое е по-добре: да бъдат с болтове или с гайки? Благодаря предварително!
      Ами аз не съм виждал джанти на АТВ с конус ама може и да бъркам ама и закво ти е този конус като гаиките на всички са конусни и вършат добра работа.
      Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
      Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

именно колега заради това ,че няма конус джантата къде ще легне конуса на гайката но няма значение щом всички са така сигурно няма да има проблем БЛАГОДАРЯ ВИ!

Коментар

за какво атв става на въпрос, по принцип на повечето спортни арв-та няма конус изключение прави само хонда докато на работните не съм виждал да няма конус и също така когато се сменът джантите с ляти за по голям фешън пак се минава на конус лятите джанти го изискват и тогава се купуват и конусни гайки
          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

АТВто ще бъде правено и понеже купих нови джанти и питах че да съобразя как да направя главините занчи сас шпилки на главините да ги правя Благодаря ви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X