Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въздушен филтер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въздушен филтер

Здравейте от няколко дни и аз си купих atv днес ходих в един магазин и видях спортен филтър погледнах на моето какъв е и се оказа че изобщо няма мога ли да сложа спортен филтър atv е китайско и кажете никои магазин за части
    Последно редактирано от Краси Грудев; 21-01-08, 23:50.

До: Въздушен филтер

Здравей колега! Първо сподели какво атв си купил? Аз имам едно китайско което купих миналата година по това време от Велико Търново. И до сега си поддържам връзка с човека и ако ми трябва нещо ми праща по куриер. Коректен е, има много части. Дори и такива които попринцип не се продават за резервни. Просто освен че си внася всякакви части момчето е разглобило и няколко атв-та които разпродава и на части.Ако ти трябва телефон или скайп за нещо пиши ми ще ти ги дам. Също така има и един магазин около търговище някъде беше,но сега не се сещам за името. Там също има много части. Телефон също имам но е запаметен без име,а съм звънял и му знаех името на човека,ама що ли да го запиша. За спортни филтри незнам...по едно време си бях наумил,но нещо поотихнах.

Коментар

atv е китайско 200 куб.см

Коментар

Най добре виж кой му е вносителя.Няма начин той да не знае

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
          Здравей колега! Първо сподели какво атв си купил? Аз имам едно китайско което купих миналата година по това време от Велико Търново. И до сега си поддържам връзка с човека и ако ми трябва нещо ми праща по куриер. Коректен е, има много части. Дори и такива които попринцип не се продават за резервни. Просто освен че си внася всякакви части момчето е разглобило и няколко атв-та които разпродава и на части.Ако ти трябва телефон или скайп за нещо пиши ми ще ти ги дам. Също така има и един магазин около търговище някъде беше,но сега не се сещам за името. Там също има много части. Телефон също имам но е запаметен без име,а съм звънял и му знаех името на човека,ама що ли да го запиша. За спортни филтри незнам...по едно време си бях наумил,но нещо поотихнах.
          Мисля ,че говориш за Миро
          [B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.

Коментар

Да Миро се казва човека.

Коментар

1. Прати снимка направена с GSM.
              2. След като я погледна ще Ви кажа можем ли да го направим или не.
              3. Ако да трябва да го изпратиш с куриер и ще го направим за 1 макс.
              2 дни.
              4. Процедурата се отнася за всички типове филтри.
              5. office@aspectbg.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X