Някой карал ли е такова чудо? Здраво ли е като мотор, прави ли проблеми, ходова част, окачване, управление? Как стои въпроса с резервните части, доставка и цени. Че му искат 12000лв и съм притеснен. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Искам съвет за ЯмахаГризли.
Свий
X
-
До: Искам съвет за ЯмахаГризли.
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеНякой карал ли е такова чудо? Здраво ли е като мотор, прави ли проблеми, ходова част, окачване, управление? Как стои въпроса с резервните части, доставка и цени. Че му искат 12000лв и съм притеснен. Благодаря.
За съвсем малко повече може да си купиш ново Кавазаки 650 без ДДС ,
с гаранция, много е по добро от ямахата и части няма да са ти нужни щото не се чупи
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнениеВтора употреба ли е ?
За съвсем малко повече може да си купиш ново Кавазаки 650 без ДДС ,
с гаранция, много е по добро от ямахата и части няма да са ти нужни щото не се чупи
Без гумите и окачването естественно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеА това Квасаки има ли двойно? Ямахата смятам да я трампя за Гто.
Без гумите и окачването естественно.
Иначе Гризлито за което питаш е много добра машина зависи в какво състояние е. Части има защото ямаха си имат предствителство и магазин в България ,също предполагам че би трябвало да има и сервиз но не е сигурно. Колко кубика е това гризли което ти предлагат!Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Мисля, че е 650 кубика но не съм сигурен. Утре ще го огледам подробно и ще пиша.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Ходих днес на оглед. 660 кубика, двойно, автоматик, блокаж отзад, лебедкаSuper Winch 2000,дигитален километраж, кардан. Бе вие си я знаете какво има и какво няма. 2003година. Първия ми въпрос е колко е здрав тоя автомат? Защо задната спирачка е на кардана? Кой го е измислил това, много ми е странно, но сигурно има някаква хитрина. Аз не разбирам. Много ме смути, че продавача твърди че е на 550км. реални. И дигиталния километраж това показва, но не се съмнявам, че има начин да се върне. Ма чак пък толкова. Иначе запали от раз в студа. Ма то да не е дизел.
Покарах малко, добре е. Добре ама на мен кво ми разбира главата. Ако го подкара някой опитен може да каже че е свършил.Как да разбера реалното му състояние? Кава компресия трябва да има, при положение че го продават за ново?Какво да гледам?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
ако се притесняваш за двигатела при такиви машини трудно се "издухват" - много кубици и не толкова много конски сили и при редовна поддръжка са почти безсмъртни,особено при по-новите вече които са с два цилиндара ,по-скоро гледай окачването с двигателя не би трябвало да има проблем.Спирачката в кардана е постоянно в масло което я прави неизносваема ,само от време на време се сменя маслото в кардана
Коментар
-
Теоретично това е здраво работно добиче. Двигателите трудно се скапват и може наистина да е на 550 км. Километри на АТВ, ако не се кара спортно трудно се навиват. Автоматика е изчислен да дърпа и товар. Ако не е карано екстремно най вероятно е да е здраво.
А на практика за да си сигурен заведи и някой, който има понятие от АТВ та да го погледне на място.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Благодаря много на всички отзовали се. Ако стане бартера ще пусна снимки.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Тарга, гризлито 660 е железна и непретенциозна работна машина. Доказана е през годините и се произвежда без промени и до днес, въпреки, че от няколко години има и 700FI, 660 не слиза от производство, явно има защо. За 2003 според мен 12К са си доста парички, търси някакъв пазарлък и си подготви една сумичка за пълна ревизия, иначе рискуваш в движение да разбереш кави са и проблемите. Колкото и здрава да е една техника, неправилната експлоатация и поддръжка може да я сакпе, а това не винаги си личи от едно кръгче.
За основните проблеми на ямахите търси Антим, той ги владее тия работи.
А какво стана с онова ретро Кавазаки дето го правеше, подкара ли го?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнениеТарга, гризлито 660 е железна и непретенциозна работна машина. Доказана е през годините и се произвежда без промени и до днес, въпреки, че от няколко години има и 700FI, 660 не слиза от производство, явно има защо. За 2003 според мен 12К са си доста парички, търси някакъв пазарлък и си подготви една сумичка за пълна ревизия, иначе рискуваш в движение да разбереш кави са и проблемите. Колкото и здрава да е една техника, неправилната експлоатация и поддръжка може да я сакпе, а това не винаги си личи от едно кръгче.
За основните проблеми на ямахите търси Антим, той ги владее тия работи.
А какво стана с онова ретро Кавазаки дето го правеше, подкара ли го?
Май нищо няма да стане с това Гризли. Правим си едни маневри със собственика и нещо нямам нерви за такива позарлъци. Здрве да е. Кавасакито е на дребно. Изгубих един чарк на кардана и сега ще правим нов. Едно такова с вътрешни и външни шлици. А буталото още го чакам. Май го поръчаха на Марс и го носят пеш.Не че много ми трябва в това време, ама почвам да се нервя. А иначе с яко надран цилиндър си вървеше повече от добре. Ще го оправя явно и ще си го карам. Ако испадне по-голям мотор с кардан, може и да го сменя. Мен от железа не ме е страх.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар