Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет за ЯмахаГризли.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам съвет за ЯмахаГризли.

Някой карал ли е такова чудо? Здраво ли е като мотор, прави ли проблеми, ходова част, окачване, управление? Как стои въпроса с резервните части, доставка и цени. Че му искат 12000лв и съм притеснен. Благодаря.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

До: Искам съвет за ЯмахаГризли.

Благодаря

Коментар

моля.пак заповядай.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Някой карал ли е такова чудо? Здраво ли е като мотор, прави ли проблеми, ходова част, окачване, управление? Как стои въпроса с резервните части, доставка и цени. Че му искат 12000лв и съм притеснен. Благодаря.
        Втора употреба ли е ?

За съвсем малко повече може да си купиш ново Кавазаки 650 без ДДС ,
        с гаранция, много е по добро от ямахата и части няма да са ти нужни щото не се чупи

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
          Втора употреба ли е ?

За съвсем малко повече може да си купиш ново Кавазаки 650 без ДДС ,
          с гаранция, много е по добро от ямахата и части няма да са ти нужни щото не се чупи
          А това Квасаки има ли двойно? Ямахата смятам да я трампя за Гто.
          Без гумите и окачването естественно.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            А това Квасаки има ли двойно? Ямахата смятам да я трампя за Гто.
            Без гумите и окачването естественно.
            Този модел които ти е написал колегата е 4Х4 ако това значи двойно.
            Иначе Гризлито за което питаш е много добра машина зависи в какво състояние е. Части има защото ямаха си имат предствителство и магазин в България ,също предполагам че би трябвало да има и сервиз но не е сигурно. Колко кубика е това гризли което ти предлагат!
            Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
            Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Мисля, че е 650 кубика но не съм сигурен. Утре ще го огледам подробно и ще пиша.

Коментар

660 е старото 700 инжекция е новото
                а кавазакито за което писах е 4х4

Поразгледай при представителите новото си е ново...

Коментар

Ходих днес на оглед. 660 кубика, двойно, автоматик, блокаж отзад, лебедкаSuper Winch 2000,дигитален километраж, кардан. Бе вие си я знаете какво има и какво няма. 2003година. Първия ми въпрос е колко е здрав тоя автомат? Защо задната спирачка е на кардана? Кой го е измислил това, много ми е странно, но сигурно има някаква хитрина. Аз не разбирам. Много ме смути, че продавача твърди че е на 550км. реални. И дигиталния километраж това показва, но не се съмнявам, че има начин да се върне. Ма чак пък толкова. Иначе запали от раз в студа. Ма то да не е дизел.
                  Покарах малко, добре е. Добре ама на мен кво ми разбира главата. Ако го подкара някой опитен може да каже че е свършил.Как да разбера реалното му състояние? Кава компресия трябва да има, при положение че го продават за ново?Какво да гледам?

Коментар

ако се притесняваш за двигатела при такиви машини трудно се "издухват" - много кубици и не толкова много конски сили и при редовна поддръжка са почти безсмъртни,особено при по-новите вече които са с два цилиндара ,по-скоро гледай окачването с двигателя не би трябвало да има проблем.Спирачката в кардана е постоянно в масло което я прави неизносваема ,само от време на време се сменя маслото в кардана

Коментар

Теоретично това е здраво работно добиче. Двигателите трудно се скапват и може наистина да е на 550 км. Километри на АТВ, ако не се кара спортно трудно се навиват. Автоматика е изчислен да дърпа и товар. Ако не е карано екстремно най вероятно е да е здраво.
                      А на практика за да си сигурен заведи и някой, който има понятие от АТВ та да го погледне на място.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодаря много на всички отзовали се. Ако стане бартера ще пусна снимки.

Коментар

Тарга, гризлито 660 е железна и непретенциозна работна машина. Доказана е през годините и се произвежда без промени и до днес, въпреки, че от няколко години има и 700FI, 660 не слиза от производство, явно има защо. За 2003 според мен 12К са си доста парички, търси някакъв пазарлък и си подготви една сумичка за пълна ревизия, иначе рискуваш в движение да разбереш кави са и проблемите. Колкото и здрава да е една техника, неправилната експлоатация и поддръжка може да я сакпе, а това не винаги си личи от едно кръгче.
                          За основните проблеми на ямахите търси Антим, той ги владее тия работи.
                          А какво стана с онова ретро Кавазаки дето го правеше, подкара ли го?

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
                            Тарга, гризлито 660 е железна и непретенциозна работна машина. Доказана е през годините и се произвежда без промени и до днес, въпреки, че от няколко години има и 700FI, 660 не слиза от производство, явно има защо. За 2003 според мен 12К са си доста парички, търси някакъв пазарлък и си подготви една сумичка за пълна ревизия, иначе рискуваш в движение да разбереш кави са и проблемите. Колкото и здрава да е една техника, неправилната експлоатация и поддръжка може да я сакпе, а това не винаги си личи от едно кръгче.
                            За основните проблеми на ямахите търси Антим, той ги владее тия работи.
                            А какво стана с онова ретро Кавазаки дето го правеше, подкара ли го?

Май нищо няма да стане с това Гризли. Правим си едни маневри със собственика и нещо нямам нерви за такива позарлъци. Здрве да е. Кавасакито е на дребно. Изгубих един чарк на кардана и сега ще правим нов. Едно такова с вътрешни и външни шлици. А буталото още го чакам. Май го поръчаха на Марс и го носят пеш. Не че много ми трябва в това време, ама почвам да се нервя. А иначе с яко надран цилиндър си вървеше повече от добре. Ще го оправя явно и ще си го карам. Ако испадне по-голям мотор с кардан, може и да го сменя. Мен от железа не ме е страх.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X