Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ново кормило и лопатки на кфх 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ново кормило и лопатки на кфх 700

Вчера ми дойдоха лопатки ацербис и кормило лонгхорн , та снощи се заех да ги сложа обаче имам малко трудности
    1-во както се вижда на снимката това което трябва да влезе в кормилото е с по-голямо фи и практически е невъзможно да стане.Ако има някой които може да ми помогне ше черпя (това е от лопатките)

Дали на новото кормило трябва да се пробие дупка за да се захване превключвателя на скорости защото има някакъв фиксер.

и последният проблем е че кормилото се надига с около 3 пръста е кабелите стават малко ама по-къси дали ако ги издърпам малко и ги захвана със свински опашки ще стане или не ?

2008 ще има продължение

До: ново кормило и лопатки на кфх 700

Вчера ми дойдоха лопатки ацербис и кормило лонгхорн , та снощи се заех да ги сложа обаче имам малко трудности
    1-во както се вижда на снимката това което трябва да влезе в кормилото е с по-голямо фи и практически е невъзможно да стане.Ако има някой които може да ми помогне ше черпя (това е от лопатките)
    Става с дюбели за бетон!
    А от свински опашки нямаш нужда,да не стане така че като завъртиш кормилото ще се подава и газта

Коментар

а как става ? дали ще трябва да се вземат удължени кабели или ?

Коментар

Нищо не прави и аз съм с такова кормило и не съм удължавал нищо

Коментар

Колко пари ти излезе кормилото? Ами лопатките ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X