Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкривена джанта за KFX700 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изкривена джанта за KFX700 ?

Моля за помощ !
    Задната ми джанта е изкривена и никъде във Варна не изкат да ми я изправят ? Ако трябва да ги сменям с колко пари ще трябва да се бръкна

До: Изкривена джанта за KFX700 ?

Най добре си вземи ITP неизкривяеми обаче за 4рите ще доидат към 1000 долара.
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

Коментар

Най-добре не я пипай.....къса се.Ако е много яко ударена може с чук да я посъветваш.Нашите приличат на юфка и няма особенно значение.Единствено е кофти ако спада.Ако сложиш много здрава следващия бушон е ос и главина!!!Там цената е смазваща.За нова джанта се обади в ЕдиМотоЦентър....
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Абе само да питам джантата на KFX-а алуминиева ли е? Ако е алуминиева имам едно на ум как може да се изправи! На мен един стругар ми изправя джантата за колата,а беше доста...даже после беше на наваряване...както и да стана перфектна.

Коментар

Aко я наваряваш може да има проблем после защото метала не е точно аломиниев.
          Според мен най-доброто решение е нова, но цената също е важна.
          Не съм съгласен Саше, защото тези джанти се кривят от тревата . Ако е много силен удар дори и да си с ориг. джанти пак можеш да помелиш предницата. Калинчо на II-кръг от преобръщане счупи предна главина пък беше с ориг. дж. Лошото е че усилените с борд аломиниеви джанти пак се усукват и се кривят бордовете. Не лесно де но се кривят. Най-добре е carbon fiber те се усукват но не се кривят и обират удара от препятствието обаче 2000лв. но пък е вечно. А и са на части които можеш да сменяш. По м/у другото задна главина е 25$. предна неможе да е много по скъпа.

Коментар

Май е осукана от главината и работат отива на нова .
            Благодаря за съветите !

Коментар

предната главина е 80$
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

значи комбинация яки джанти, щанги демпфер може да докара и изкривяване на рамката казвам го от опит щото нова рамка е далеч от 80$ за джанта или главина рамките са от 1000$ нагоре
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Май се оказа по голям проблем от изкривена джанта, и изкривена задна ос. Поне е крива в началото и мисля че без прблем ще се изправи. Дано Ицо да се справаи, успех.

Коментар

Положението ми се стуваше направо страшно. Изглеждаше ето така : http://www.vbox7.com/play:cbe9f3d2
                    Днес успях да я сваля и я качихме на струг. След малко бой всичко завърши перфектно. Десо, какво масло преппоръчваш да налея сега ?

Коментар

Ситуацията беше такава :http://www.vbox7.com/play:cbe9f3d2
                      С малко помощ успях да успяхме да качим задната ос на струг и да я погалим ' нежно и с любов ' там, където е необходимо и в крайна сметка стана като нова !
                      Надявам се, че в Събота съм по трасето
                      Десо, какво беше маслото, което ми беше препоръчал ?

Коментар

Първоначално публикуван от hris Преглед на мнение
                        Ситуацията беше такава :http://www.vbox7.com/play:cbe9f3d2
                        С малко помощ успях да успяхме да качим задната ос на струг и да я погалим ' нежно и с любов ' там, където е необходимо и в крайна сметка стана като нова !
                        Надявам се, че в Събота съм по трасето
                        Десо, какво беше маслото, което ми беше препоръчал ?
                        Значи се оказва само от оста? А джантата добре ли си е? Ако успееш да го събереш и ще караш звънкай може да измислим нещо за съботата. Ще кажем и на Калоян и може да излезем да се поизкаляме .

Коментар

Първоначално публикуван от hris Преглед на мнение
                          ...Десо, какво беше маслото, което ми беше препоръчал ?
                          Ице не съм ти препоръчвал такова масло само ти казах че е много специфично защото там ти се намира и спирачката. Маслото го има при Еди и е наливно л/15лв. Не ти препоръчвам да сипваш НЯКАКВО масло за да не стане зле. Ще се обадя до сервиза и ще питам. Другия вариант е някои запознат да напише в темата заместител.

Обаче си се справил с проблема. Които не е бил никак малък.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X