Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми със съвет!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете ми със съвет!!!

Значи не бях карал атв-то 8 дена...(собственика от когото го купих каза,че ако не се кара 10-15 дена акумулатора падал)и днес отивам,давам на контакт запали(с бая зор)оставих го да поработи и тръгнах аз да карам.След около 20-30 мин каране спрях и изгасих атв-то(ама нали съм си гламав)Свърших с разговора по телефона и....натискам зелено копче ама.....неще и си викам тука останах по едно време се сетих ,че има(манивела) да ама аз до сега не съм палил с такова нещо и зор,докато му схвана цаката....айде минаха 30 минути.Та мисълта ми е нали по време на каране акумулатора трябда да си се зарежда(или греша???с релето ли незнам???)да ама....нема братче след още 1 час каране пак го изгасих и същия номер???Та нов акумулатор ли ще трябва или нещо друго?

До: Помогнете ми!!!

Първо ще ти трябва проверка на електрическата система и ако всичко е наред тогава нов акумулатор. Най-вероятно обаче не всичко е наред щом пали, а след като караш не пали. Какво е АТВ-то и имаш ли закачени допълнителни консуматори?

Коментар

Ами SUZUKI KINGQUAD 700 няма лебедка все още но човека от когото го взех каза ,че понякога релето прави проблеми???Дали и сега това е проблема?

Коментар

Не съм голям спец по тоците, но мисля, че реле-регулатора на напрежението или работи или не, няма среден вариянт да работи когато си иска. Виж с колко волта ти зарежда акумулатора, би трябвало да са около 14. Прегледай си буксите, може някаде да има окислени клеми и ги почисти. От това Сузуки нищо не разбирам, ако и ти не си в час по добре не пипай много ами го води на лекар. Успех.

Коментар

Ооо аз не разбирам изобщо за жалост ама ще го оправим

Коментар

Ааа,също искам да попитам за рисьорите значи атв-то е работно,но те са натегнати до пред-последното ниво???Така за какъв вид каране?

Коментар

Престанете с тези заглавия !
              По този начин всички си мислим, че някой има нужда от физическа помощ
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

До: Помогнете ми със съвет!!!

Благодаря на Jojo за съветите и днес мсиля ,че оправихме проблема Темата може да се трие!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X