Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми работи километража на атв-то

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не ми работи километража на атв-то

Имам китайско атв 250,километража е такъв http://motobg.net/ocart/index.php?ro...80%D0%B0%D0%B6 , на километража си работи всичко освен скростта и отчитането на километри.Датчика които е на задния диск,които отчита е нов .Незнам какво може да е това .Помогнете,благодаря предварително. Разтоянието между диска и датчика е 1.7-2.0 мм толкова ли трябва да е ?Цялата тази история стана след като ауспуха ми падна (при доста екстермни условия моля без хайте) и та тои стопи филтара въздушния и този датчик,смених го ни пак не работи.Може ли нещо де е изгорело в самия километраж .Все пак не ми се дават 100 лв и затова питам дали знаете как да го оправя,моля помогнете,благодаря предварително!

От: Не ми работи километража на атв-то

провери някъде кабела на датчика да не ти укасява малко вероятно е да ти е изгорял километража ама не мога да ти каже че е от него проблема по вероятно да не ти е читав датчика или кабелите да правят някъде проблем

Коментар

и аз съм за прегоряли кабели , разгледай от каде вървят кабелите на датчика да не се окаже около тръбите на гърнето !

Коментар

добре ще ги проверя отново благодаря!

Коментар

Не са кабелите!Други идей ?

Коментар

искам да те попитам как проверяваш кабелите? с тестер( мултиметер) или с оглеждане?

Коментар

Пусни нови кабели до датчика. Няма как да ти е изгорял километража.

Коментар

Така днес пак проверих кабелите,датчика и дори отворих километража и всичко си е наред ,кабелите не ги проверявам с мултиметер а на око.

Коментар

Тогава си проверил нищо и си разглобил километража за тоо де клати гората.

Коментар

Eми все пак нямам мултиметер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X