Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX 700 - място за лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KFX 700 - място за лебедка

От самото закопуване на мотора, ми монтираха лебедка 2500lb. Интерсуваме от известно време дали това е най-правилното място за монтаж!?
    Чудя се дали няма да е по добре да се премести пред мотора на предния протектор, но пък тогава маи се променя доста баланса!

До: KFX 700 - място за лебедка

там ми се струва наи удачно ,пред двигателя ми се струва малко мястото а и ще стърчи настрани освен това там е и масленият филтър и смяната ще се затрудни доста,а колкото до оригиналният монтаж отпред на ролбара съм категорично против склуптората на Калин колкото и здрава да изглежда въобще не ме кефи е верно неговата лебедка е бая голяма и друго място за нея на атв-то маи няма
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

ако е заради демпфера помисли и за друг вариант защото според мен мястото на лебедката и е там ето ти 2-ва примера за м-ж на демпфери:
      1.
      2.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

да бе и всеки път като тръгна да сменям масло ще си махам лебедката за по лесно
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Значи интерсувам се най-вече защото в последно време попадам на различни мнения къде и е мястото на лебедката. Наистина ми се върти в главата този демпфер. Решение е да сложа горен демпфер но няма чак толкоз голям ефект. Затова ми се иска да местя лебедката. В дилема съм

Коментар

И аз съм на мнение че мястото на лебедката е точно там
            Ей каква радост беше като ми монтираха първата лебедка
            http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4068

Коментар

Ти още си със първата!!!.....далаверска
              IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Проблема решен.
                Поръчал съм си WARM 1500lb. Може да е малко малка но мисля че е достатъчно. Пък и навсякъде този модел го рекламират с този 1500lb. Може би защото мястото на 1500 е отпред. За мен лично а пък и от WARM ме оверяват че няма да наруша баланса на мотора пък и проходимоста. Поръчал съм я с синтетично въже. Немога да намеря колко тежи но мисля че ще почети 2-ти по лека от сегашната 2500. Ще тестваме и ще видим:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X