Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьор за mikilon 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьор за mikilon 250

Здравейте нов съм във форума моля да бъда озвинен ако допусна някакви грешки.
    Така имам атв Микилон 250 (zongshen) въпроса ми е как мога да се свържа или намеря заден амортисйор за въпросното атв. Днес съм обиколил цяла варна магазините за мотори и атв никъде нямат такъв казаха ми или да се свържа с вносителя или да търся от някой атв такъв модел. Амортисйора е газов. Ето линк какъв модел е атв-то. Благодаря предварително и отново повтарям ако има нещо моля да бъда извинен. http://www.atv-bg.net/?id=gallery&user=533
    Прикачени файлове

От: Амортисйор за mikilon 250

Заповядай - http://www.motobg.net/zcart/
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Благодаря колега утре ще видя данните на амортисйора и ще проверя дали има подовен.

Коментар

Само да попитам понеже в сайта няма газови ще е проблем ли ако взема от другите със същия размер дебелина на пружина и др. Бях взел от Shineray 250 но за съжеление не пасна там наклона е друг и самия амортисйор идва мек.

Коментар

Не виж измери си височината ако има в сайта със натягаща гайка за теб ще е идеално .Аз съм 110 кг и оригиналния си ми е супер .
          Land rover 2.5 tdi
          0884035413

Коментар

От: Амортисьор за mikilon 250

като го ремонтираш се обади да покараме

Коментар

Първоначално публикуван от crazy.boy Преглед на мнение
              Само да попитам понеже в сайта няма газови ще е проблем ли ако взема от другите със същия размер дебелина на пружина и др. Бях взел от Shineray 250 но за съжеление не пасна там наклона е друг и самия амортисйор идва мек.
              Стига да ти пасва в двата карая и да не опира никъде, нямаш проблеми. Малки разлики в дължината не са фатални. Твърдостта на пружината може да се регулира на всички амортесьори(до някаква степен разбира се), обикновенно тя е оказана с цифри на самата пружина, ако пружината от стария ти ам. пасва на новия на пречи да я смениш.
              Какво му е на стария ти амортесьор?

Коментар

стария е изпуснал и тази ос която е е леко крива според мен питах казаха неможел да се ремонтира

Коментар

Определено не си оправдава ремонт - купи си нов ,не са кои ли знае колко пари.
                  Land rover 2.5 tdi
                  0884035413

Коментар

Благодаря за съветите купих си нов амортисйор и темата е за ключ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X