Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТАЗИ ГУМА ПРЕДНА ИЛИ ЗАДНА ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТАЗИ ГУМА ПРЕДНА ИЛИ ЗАДНА ???

Колеги,застанаха ми две нови гуми на по 40лв бройката CST 22x8/10.Проверявам ги по номера c-867-2
    N

И не мога да разбера според информацията в 2 от сайтовете тази гума защо я дават за предна и задна.

http://www.willowcreekcycle.com/dlri...+ATV+TIRES.htm

http://www.transcanimports.com/downl...and%20Rims.pdf

Във втория сайт е видно ,че по този номер излиза задна гума.На мен задни гуми са ми необходими ,но и тези за предни не са за изтърване.Как мислите.Може ли да се карат за задни ,като предните ми са 165/80/10?

От: ТАЗИ ГУМА ПРЕДНА ИЛИ ЗАДНА ???

Не я дават за предна и задна - различни са - Не те знам къде гледаш ама те си го пишат...C867 FRONT & C866 REAR ATV TIRES

Коментар

Сложих я задна на тясна джанта и си мисля ,че за сняг ще рови по добре от широка такава.То пък сега я падне по дебел сняг ,я не..........

Коментар

Защо не пуснеш снимка да видим как изглежда?

Коментар

Ако си само със задно наистина само ще ровиш в дебелия сняг...и до там.

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
            Ако си само със задно наистина само ще ровиш в дебелия сняг...и до там.

Абе да изкараме зимата ,пробвах поне тръгна вече,не буксува.Лошото е,че сега сцеплението е повече и сина не може да прави пергели,най много да се обърне някъде.Още на пролет ги махам и слагам пак шосейните да ги изтърка напълно това лято ,а за следващата зима вече ще се си ги сложа за предни и за отзад ще намеря дотогава читави задни гуми на добра цена.10 цола задни гуми са си проблем-няма голям избор

Коментар

Ти я май най-добре си смени АТВ-то с 4х4

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                Ти я май най-добре си смени АТВ-то с 4х4
                И това ще стане.Това атв му е първо на сина ми.Взех го за 16-му рожден ден.Като порасне още малко ще му взема сериозна машина.Нека изкара книжка,да се научи да кара добре.Живот и здравеИ сега треперя да не се блъсне някъде или да го пипнат куките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X