Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CFMOTO 500 разход на гориво.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: CFMOTO 500 - Разход на гориво?

Първоначално публикуван от vladislav7600 Преглед на мнение
    Здравей колега,
    Може ли да дадеш скайп да те питам някои неща , че и аз от скоро съм с такова
    Скайпа ми е в профила (синята иконка вдясно до аватара)

Първоначално публикуван от valeri_at Преглед на мнение
    Колега elbgt би ли споделил в какво се изразяваше "защитата" , защото аз се смлях да сменям стъпенки.
    Под пластмата на която стъпваш има 3 надлъжни (2 при късата база) метални опори за които тя се закрепва. Защитата е просто заварена 1.5 ламарина под всички опори. Пластмасата се чупи обикновено когато предното колело изхвърли камък който се претъркалва под нея или когато се окантариш на нея. Другия вариант, но доста рядко срещан е пластмасата да се счупи при скок и ако си стъпил при приземяването между въпросните метални опори. Случи ми се само един път и пораженията върху кожата на прасеца ми бяха сериозни.
    Има фабрични такива защити за цялото АТВ. На долната снимка обърни внимание само върху зоната на стъпенките. И разбира се не е зор да са алуминиеви.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5900__22444_zoom.jpg
Прегледи:1
Размер:83.3 КБ
ID:5441016

Първоначално публикуван от Преслав Василев - preskata Преглед на мнение
    1 литър масло на 500км? Това ми изглежда доста, пушеше ли синьо?
    Още на около 1000 км смених ауспуха с по-отворен (и шумен), един жиглжьор и отвих ограничителя на палеца за газта. Също така смених ролките с олекотени и така баланса на първата шайба на V-ремъка отиде на 6500 оборота. Машината подскочи сериозно, но и започна да харчи масло. Бях вече предупреден за този ефект от Жоро от Колос МС за да обръщам занапред специално внимание на нивото на маслото и да доливам редовно. Пушек нямаше, нито пък омазнаяване на ауспуха. 500 км се правят средно за около 20-25 часа, което е доста време за да изгориш 1 л масло. Явно го гореше, но не се забелязваше промяна на цвета. Към края минах на масло 5W50 и разхода падна до към 0.800 л на 500 км.

В момента бившата ми машина се дава под наем и вече 4 месеца държи фронта геройски.

едит/

Към модификациите пропуснах това, че отстраних напълно и системата за рециркулация на изгорелите газове. На по-късен етап смених и кривката от двигателя до меката връзка с нова 38 мм, защото оригиналната направо изгоря и се разпадна. Явно не беше предвидена да издържа на такъв зор.
    Последно редактирано от elbgt; 06-01-13, 13:14.
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Да определено тия пласмарии и мен не ми харесват и аз мисля да се захвана да си направя от рифел 2мм. Немога да намеря нищо готово в нета за моя X6.

Коментар

Има си фабрични за всички модели:

За X6

За CF 500 2A

И т.н.

Еий това е румънския дилър. Пращат до БГ и пристигат за няколко дни.
        Последно редактирано от elbgt; 06-01-13, 13:51.
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Ей жив и здрав да си! Супер няма да се занимавам директно ще заръчам от там!

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
            Скайпа ми е в профила (синята иконка вдясно до аватара)

...
            Здрасти,
            Писах ти в скайп , но не ме приемаш.Може ли да питам някои неща там?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X