Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на масло

Здравейте, искам да ви попитам какво масло трябва да сложа на АТВ-то ми,и колко побира.АТВ-то е Shineray XY350ST-2E Racing 350
    Благодаря предварително

От: Смяна на масло

Зависи на какви километри е мотора/мото часове/, но най-вероятно 10W-40 пълна синтетика трябва да сложиш. На моето сложих едно такова репсолско уж специално се води за АТВ и мАтори. Ей таквоз.
    Лопата - друг солдата!!!

Коментар

А някаква идея колко побира, защото никъде в интернет не намерих инфо?

Коментар

Аз на моята 350-тка веднъж и взех на мотул за атв, но това беше само първия път, после я прежалих и минах на варианта масло от Еко-то(бензиностанция) 10В-40 за по 6-7лв литъра мисля чесъбираше около 2.5л, не е имало проблеми и можеш да го сменяш по-често. Най-добре източи старото и виж горе доло колко е, после сипи 2 л, запали малко двигателя и провери до къде е на щеката, ако е малко долей. Ако не сменяш филтъра(аз само го почиствах) 2.2л.

Коментар

Как автомобилно си слагал бе Кире? На атв/ съединителя си му трябва мотоциклетно за мокри съединители без анти фрикционни добавки и простотии. Не ти ли е приплъзвал най- малкото, пък и самия мотор си е високо оборотен, не е за 10w40. Айде на китайско иди дойди, може да се тества ама на японец по- добре недей!!! ;]
          R 727cc BB KIT
          ZJ V8
          WK2 V6

Коментар

На мойто сложих туба и 1/2. Смених и масления филтър, купих си някъв на "Шампион" и засега няма никакви проблеми.
            Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
              Как автомобилно си слагал бе Кире? На атв/ съединителя си му трябва мотоциклетно за мокри съединители без анти фрикционни добавки и простотии. Не ти ли е приплъзвал най- малкото, пък и самия мотор си е високо оборотен, не е за 10w40. Айде на китайско иди дойди, може да се тества ама на японец по- добре недей!!! ;]
              Е на китаеца де, не се е оплакал доста време го карах така. На новото ще му купя мотул-че.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X