Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова уредба на атв и възможно ли е това .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газова уредба на атв и възможно ли е това .

Здравейте колеги предстой ми покупка на атв 250 кобика , което възнамерявам да го карам много най вече на язовир . Та мисалта ми е дали може да ми се сложи газ и някой правил ли е такава работа .
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

От: Газова уредба на атв и възможно ли е това .

o.O За какво ти е тая бомба в задния джоб?

Коментар

Ам то и бензина си е бомба , за малко икономия понеже язовира е голям и смятам да се обикаля с атв то 450 дка е .А и за друго де
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

А знаеш ли колко харчат тези 250сс !?

Коментар

Въпросът е обсъждан, потърсете назад в АТВ раздела. Имаме също и мотоциклети на газ. Нищо сложно няма, освен да се намери добро място на бутилката за газ, както и газстанция наблизо, до която може да се пътува на ремарке или по земни пътища. Това, защото най-вероятно АТВ няма да се регистрира.

Коментар

Нямам представа какъв ще е разхода ако е под 6 л няма да се слага газова но ако е значително повече ще е наложително , а що се отнася до разтоянието до газ станцията от селото е 2 км ,. Така , че не виждам пречки още повече , че полицайте са гладни за риба и така или иначе си търсят
            Land rover 2.5 tdi
            0884035413

Коментар

Преди имах една Хонда 300куб/см,харчеше по малко от 5 при голямо ръчкане,това 250 което си намислил да купуваш ако не го ръчкаш много ще ти гори около 4.Става дума за машини с цяла ос,ако си намислил да взимаш работно с такъв малък двигател не мисля че е добра идея.Мисля че няма нужда от газово.
              Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

ЦЪК!

Още се движи, даже и снегоринно гребло съм виждал монтирано, но не знам до колко върши работа.

Като цяло обаче е идиотщина откъм безопасност.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Земи си един кон по-добре . Майтапа настрана, но и според мен не мисля, че е разумно. Има и друго, моето атв 300 куб/см и както каза колегата около 6 харчи, колкото може да се засече де, та освен това има един надпис, който гласи, че е до 120 кг. имай го и това, да кажем ако си около 90-100 кг. като прибавиш и газта и бутилка и там разните му системи, не е добре на лимита му да го караш, а и ако терена е по тежичък.
                  Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Това, че газовата бутилка била бомба много ме кефи като го чуя... Просто смърди на интелект от страна на този който го твърди...
                    Ако беше толкова опасно-да са ги забранили отдавна, хеле пък със сегашните напъни за сейфти фърст. Баси женчовците сме станали. Бензинов резервоар е даже по- опасен от газова бутилка, но доста хора не мислят, и карат по инерция.

Ако бутилката е стандартна, и се закрепи добре, да си има всички поплавъци и клапани-не създава никакви ядове, даже и при преобръщане. Виждал съм изхвръкнала на повече от 20-30 метра бутилка след удар в багажника на такси, и нищо-бутилката пълна може би поти догоре си лежеше кротко на асфалта, с откъснати тръбички и без да изпуска никаква газ. Май после успяха да сложат бутилката на друга кола, и да си изразходят газта по нормалния начин.

Тези АТВ-та как охлаждат двигателя? Ако е водно-никакъв проблем прави се като на всяка кола. Ако е с въздух-по-трудно, но пак става. Ако е 2 тактово-трябва да се сложи помпичка за масло(ако вече няма такава), ако е 4 такта-мотора си се маже сам.
                    Най-трудното е да се намери добро място за бутилката, а и подходящ размер. Някои фирми които произвеждат бутилки предлагат и услугата "по размери на клиента"...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Помислете за метан! Газта е скъпа.
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Бе не всеки има фабрика за светлина
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

При закрепена бутилка отзад на гъзницата на некое АТВ щото обикновенно нема къде другаде сигурно ще "засмърди" сериозно на оцапани гащи па после може и да го разсъждаваме интелектуално оти не пуцна ако имаме късмет.

Те и едно клипче за размисъл. Такива търкали се случват постоянно изключвам тоя който си беше точно с такава цел.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                            Помислете за метан! Газта е скъпа.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Бе не всеки има фабрика за светлина
                            Сложете му светодиодно осветление, така ще спестите и гориво, и ще свалите теглото и ще бъде по-безопасно.

На атв-то разхода за гуми, масло и стандартната поддръжка е по-голям от разхода за гориво, поне при мен така се получава.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

АТВ -то предимно ще се кара по черен път да се обикаля по 3, 4 км на ден и най много да се наложи да се ходи до селото за нещо с него за друго не , просто четох коментари тука вав форума , че атв тата горяли много и за това се застраховам то ще стане ясно колко гори . Питането ми беше каква плочка ще се монтира има ли такива или се правят според карбуратора и изпарителя какъв ще е за толкова малко кубици .
                              Land rover 2.5 tdi
                              0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X