Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С каква категория се кара ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С каква категория се кара ATV

офф тия пък само гледат какво да са заядат...добре ,че тука града е малак и не ни закачат...

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
      хора нещо не хващам вашите мнения мн мн..и искам да попитам...имам 200 ЦЦ Китайско АТВ
      как мога да го регистрирам и на колко години трябва да съм за да мога да го карам(по асвалт)???ако има как да ми кажете и как се минава по-тънко там с тези земеделските работи???ще помогнете ли??

Ами ако си има сертификат за регистрация и може да се регистрира в КАТ,можеш да го караш с категория Б1 която можеш да изкараш на 17 години,също така може и със Б. Аз лично имам едно китайско,регистрирано е в КАТ Варна и го карам с Б...не че толкова се движа по улиците ама . Преди регистрацията се мъчиха да ме спират...ама само се помъчиха...сега просто и да ме спрат да си знам че съм редовен. Налага се понякога да се излиза на асфалт.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        На организирано състезание по мотокрос при един зрител, който си пиел биричката в подвижната бирария дошли полицаите представили се и запитали на кого е това АТВ. Той отговорил, че е негово и е дощъл до тук с ремарке. Заяли се с него и той отказал да им даде свидетелството си за управление на МПС тъй като не карал той колата с ремаркето дал само лична катра. Полицаите съставили акт затова, че:
        1. Управлява МПС без регистрация, ГО и платен данък на пътища отворени за обществено ползване,
        2. Управлява МПС техн. неизправно без мигачи, клаксон и не минало техн. преглед.
        3. Управлява без свидетелство за правоуправление,
        4. Управлява МПС след употреба на алкохол и усетява проверка на контролните органи /не духал/.
        Не подписал акта, а полицайте намерили двама свидетели, който казали че го видели да кара и подписали акта.
        Човека отишъл в София и представил акта на Адвокат, който отговорил, че само едно от тези неща ще отпадне, а именно алкохола, тъй като не са го хванали със запален двигател и по време на движение.
        Е то това много тъпо! По тая логика дай да направят актове на половината състезатели и на половината сеирджии!!! Щом е организирано състезание,по пътя на логиката полицаите не трябва ли да съдействат за всичко...за какво инъче е организирано? Не казвам да подкрепят алкохола и шофирането,но за всички останали "нарушения" ????!!!!????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X