Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С каква категория се кара ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С каква категория се кара ATV

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
    Зависи как е регистрирано? Ако е като трактор се кара с Т ако е като четириколесен мотор категория L7e се кара с "Б" категория и без каска. В България все още всичко е възможно

искам да те попитам имам yamaha yfz450 i kawasaki kfx700 и на двете ми фактури пише четириколесен мотор дали сте мине в кат по ниакакав начин
    [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]

Коментар

Ако е регистрирано в министерството на земеделието,правят ли ти проблем полицайте ако те хванат на улицата или на центъра примерно щото ми бяха казали че ако е така регистрирано пак не може да го караш навсякъде
      06' Yamaha Raptor 700R
      08' BMW E92 335i

Коментар

Първоначално публикуван от morala Преглед на мнение
        Ако е регистрирано в министерството на земеделието,правят ли ти проблем полицайте ако те хванат на улицата или на центъра примерно щото ми бяха казали че ако е така регистрирано пак не може да го караш навсякъде
        Аз лично нямам никакви проблеми, няколко пъти ме спират гледат чудят се но все пак казват че важното е да е регистрирано. Даже няколко пъти бях без каска просто се возех из града. Като е регистрирано така не си длъжен да носиш каска .
        На 2-ти ни спират група от няколко ATV-та и тези които нямат регистрация им пишат актове-лоша работа в акта пише "шофира моторно-превозно средство без регистрация" това е същото като все едно си с кола без номера.

Коментар

Значи дори да е регистрирано в министрество на земеделието и горите пак си е добре
          06' Yamaha Raptor 700R
          08' BMW E92 335i

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
            Аз моето ATV съм го регистрирал в министрество на земеделието и горите. или така нареченото КТИ в талона ми пише самоходна машина. Необходими докоменти за регистрация са договор(фактура) митническа (на която е задължително да не пише "мотоциклет") и това е. плащаш си данаци, застраховки, прегледи.
            Пиша това тук защото получавам л.с. в които ме питате КАК! чувам че в много градове не ставало, че започнали в КАТ да ги регистрират нямам и идея какво става.
            Нямам представа какъв е проблема в другите градове, може би им се е пило по кафе...
            Аз имам само фактура на която пише "Четриколесен мотор Kawasaki " Дали ще мога да го регистрирам със тази фактура във министерство на земеделието и горите ?
            Последно редактирано от chezo; 08-08-07, 15:25.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
              Аз моето ATV съм го регистрирал в министрество на земеделието и горите. или така нареченото КТИ в талона ми пише самоходна машина. Необходими докоменти за регистрация са договор(фактура) митническа (на която е задължително да не пише "мотоциклет") и това е. плащаш си данаци, застраховки, прегледи.
              Пиша това тук защото получавам л.с. в които ме питате КАК! чувам че в много градове не ставало, че започнали в КАТ да ги регистрират нямам и идея какво става.
              Нямам представа какъв е проблема в другите градове, може би им се е пило по кафе...
              Аз имам само фактура на която пише "Четриколесен мотор Kawasaki " Дали ще мога да го регистрирам със тази фактура във министерство на земеделието и горите ?

Коментар

Веднага отговарям ... според КТИ щом нямаш евросертификат неможе да направиш нищо ... а аз ако си имам евросертификат ще си го регистрирам в КАТ. Вчера ходих в министерството на земеделието и горите и по-точно в КТИ и оттам ми казаха че без евросертификат неможе да се регистрира дори при тях. Каза че тези който са вече регистрирани при тях били регистирани от някой който още незнаел че нетрябва да се дава регистрация без евросертификат с 2 думи ... неможе .. тряя евросертификат

Коментар

Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнение
                  Веднага отговарям ... според КТИ щом нямаш евросертификат неможе да направиш нищо ... а аз ако си имам евросертификат ще си го регистрирам в КАТ. Вчера ходих в министерството на земеделието и горите и по-точно в КТИ и оттам ми казаха че без евросертификат неможе да се регистрира дори при тях. Каза че тези който са вече регистрирани при тях били регистирани от някой който още незнаел че нетрябва да се дава регистрация без евросертификат с 2 думи ... неможе .. тряя евросертификат
                  Е добре де не може ли да измислиме някаква врътка със тоя евросертификат със някоя почерпка или нещо такова

Коментар

ам като го регистрира6 в министерството на земеделието иска ли книжка за трактор ли А категория 4е немам години и за двете

Коментар

който е компетентен и има опит да пи6е

зависи от регистрацията ако е като трактор се иска Т ако е като мотор А ,а за категория L7 /четириколесно бъги/ - В, а ако нямаш регистрация нямаш право да си на улицата така че нищо не се иска

а по-принцип сантиметър по надолу има същата тема

пич, книжка не се иска само за велосипед и детска количка
                      има ли мАтор, трябват документи... /талон, книжка, ГО, пътен данък... /

да де ама държавата тук си е вкарала автогол като отказва да ги регистрира не може да ги държи под отчет и съответно не може да си събере таксите
                      Последно редактирано от Краси Грудев; 04-09-07, 08:11. Причина: Темите се дублират
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

М/у другото за KFX скоро ще има сертификат и ще идва индивидуално за всяко АТВ + мигачи и т.н.т като това ще струва около 1500евра от горе

Коментар

а тези които вече са купени ще може ли сертификат допълнително да се издава?

Коментар

хора нещо не хващам вашите мнения мн мн..и искам да попитам...имам 200 ЦЦ Китайско АТВ
                            как мога да го регистрирам и на колко години трябва да съм за да мога да го карам(по асвалт)???ако има как да ми кажете и как се минава по-тънко там с тези земеделските работи???ще помогнете ли??
                            Няма кал - Няма кеф !!!
                            Suzuki Samurai LJ410 1984
                            Suzuki LTZ400 2008
                            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

прехварли ли го на твое име

Коментар

На организирано състезание по мотокрос при един зрител, който си пиел биричката в подвижната бирария дошли полицаите представили се и запитали на кого е това АТВ. Той отговорил, че е негово и е дощъл до тук с ремарке. Заяли се с него и той отказал да им даде свидетелството си за управление на МПС тъй като не карал той колата с ремаркето дал само лична катра. Полицаите съставили акт затова, че:
                                1. Управлява МПС без регистрация, ГО и платен данък на пътища отворени за обществено ползване,
                                2. Управлява МПС техн. неизправно без мигачи, клаксон и не минало техн. преглед.
                                3. Управлява без свидетелство за правоуправление,
                                4. Управлява МПС след употреба на алкохол и усетява проверка на контролните органи /не духал/.
                                Не подписал акта, а полицайте намерили двама свидетели, който казали че го видели да кара и подписали акта.
                                Човека отишъл в София и представил акта на Адвокат, който отговорил, че само едно от тези неща ще отпадне, а именно алкохола, тъй като не са го хванали със запален двигател и по време на движение.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X