С каква категория се кара ATV или въобще не е нужна книжка а само ми трябва каска, за да не ме спират катаджии?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С каква категория се кара ATV
Свий
X
-
До: С каква категория се кара ATV
Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение...В България все още всичко е възможно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнениеКато е възможно ще ти дам моето да го регистрираш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнениедобре де ... как е регистрирано това кавазаки кфх 700 за да може да го караш с ТкМ ?
отивам в кат и ми казват .. неможе ... и ненам сега какво да правя
Малоумна работа до едно време можело после неJeep Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от morala Преглед на мнениеАз имам Раптор 350 и е регистриран и се кара с Б категорияJeep Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
Аз моето ATV съм го регистрирал в министрество на земеделието и горите. или така нареченото КТИ в талона ми пише самоходна машина. Необходими докоменти за регистрация са договор(фактура) митническа (на която е задължително да не пише "мотоциклет") и това е. плащаш си данаци, застраховки, прегледи.
Пиша това тук защото получавам л.с. в които ме питате КАК! чувам че в много градове не ставало, че започнали в КАТ да ги регистрират нямам и идея какво става.
Нямам представа какъв е проблема в другите градове, може би им се е пило по кафе...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар