Колеги един приятел си остави атв-то при мен за известно време и когато ми се прииска да се поразвъртя на 4-гуми го подпалвам.Та това за което искам да попитам е как и по-точно от къде се обтяга веригата на това добиче, защотото започна да хлопа при каране и ме е страх да не падне при малко по-сериозно каране?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Bombardier DS650 верига?
Свий
X
-
От: Bombardier DS650 верига?
Най-вероятно като на повечето атевета,конзолата с лагерите е ексцентрична.Охлабваш каквото я държи,завърташ я докато ти хареса колко е опъната веригата и после стягаш каквото си охлабил.Ако пуснеш някоя снимка на задницата на машината ще ни е много по лесно да ти помогнем,все пак DS650не е от най-популярните машини в България.Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
-
До колкото виждам има 4 болтчета които стягат конзолата с лагерите,разхлабваш ги и завърташ конзолата.Вероятно е предвиден начин по който се завърта но от тези снимки нищо не се вижда.http://www.canampartshouse.com/canam...ar/33147/33170 номер 50 е тази конзола която трябва да завъртиш,възможно е веригата да е много разтеглена и да не може да се опъне но не ми се вярва.Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
Коментар
-
Завъртането най-вероятно става чрез задния зъбак.Трябва да има отвор на зъбака/под болтовете който ти държат венеца за фланеца/ и на конзолата също,когато съвпаднат двата отвора вкарваш болт,отверка или нещо подобно и след преместване напред или назад на атв-то ти се опъва или отхлабва веригата.Веригата не трябва да е много опъната имай го в предвид,като си седнал на атв-то трябва да е леко хлабава.SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнениеОтвии 4-те болтчета,които държат конзолата.Виж за някое друго което да държи спирачния апарат.Вкарай нещо в отвора във фланеца и конзолата и обтягай.Оставил съм я около 2 пръста отпусната.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар