Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YAMAHA GRIZZLY 660cc

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • YAMAHA GRIZZLY 660cc

    Здравейте колеги,наскоро си взех ямаха гризли 660 и искам да попитам някои знае ли добри атв-та са,дават ли проблеми?Колко гори на 100км.,защото в момента няма как да я засеча-карам я в снега и основно по преспи и много буксува.
    Благодаря предварително!

  • #2
    От: YAMAHA GRIZZLY 660cc

    Честито!!!
    Колега всички атв-та се развалят след време но не е като китайските... аз имам polaris 450 4x4 за сега само бензин му наливам .. иначе мойто гори около14-15 на сух терен... не очаквай малко да гори!!! за развалянето зависи и как караш!!! гресирвайго редовно.. но не прекалявай

    Коментар


    • #3
      От: YAMAHA GRIZZLY 660cc

      Здрасти , аз от лятото карам Гризли 660, в началото бях малко разочарован, дали не трябваше да си взема Брута се питах постоянно , но с времето и подобренията си го захаресвах. В момента дерта ми е гуми , тези с които съм върви с тях почти не спира , ноо навремето бях взел Максис Биг Хорн ( невероятна гума заслужава си парите) трябва да сменя , колкото до горенето си гори от 9 нагоре на 100км . Подобренията които направих са фланци предни задни, гризлито е много високо и тясно , нестабилно е без фланците! Сложих спортна електроника , има някаква разлика но според мен не си струва да си даваш парите , имам подгреви да ръцете и седалката ( мнооого гот е )и ксенон4е му сложих прекрасно свети!
      Проблема които имах в началото е с кардана на преден дефернциал, трябва му доработка там е слабо място на гризлито.
      Втулки на задни колелета правих 4е леко прихлопваха и ме дразнише и предни лагери , по принцип е един ама е мноого пари 125 лева ,затова са два ФАГ по 14 лева . Сега си 4акам ремъка да сменя, ноо повечето неща си ги поръчвам от ебаи по ефтино е от ямаха българия!ААА забравих гресирай на поне 2 карания!!! за да нямаш проблем!!!

      Коментар


      • #4
        От: YAMAHA GRIZZLY 660cc

        Гризлито щом ти се е сторило високо и тясно , иди виш тоя кораб брутфорса 750то ква е буца , по завоите е мравка .... но пък ще скъса гумите на правия път !!
        Няма кал - Няма кеф !!!
        Suzuki Samurai LJ410 1984
        Suzuki LTZ400 2008
        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X