Имам такова АТВ и съм доста доволен от него! Имали други участници във форума с такива атвета да споделят техните отзиви за това атв
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda TRX 350 FUORATRX
Свий
X
-
От: Honda TRX 350 FUORATRX
Колега и аз имам такова. Но имам проблем със намирането на задни гуми 24x9x11. Знеш ли от къде мога да си намеря нови или втора употреба? Оказа се че такъв размер нови няма в нито една фирма в която търсих ("Боряна", "ЕМ КОМПЛЕКТ33", "GUMI-ONLINE").
Иначе съм доволен от атв-то.
-
Има и на по-ниски цени и ако искаш ми драсни на скайпа aleks_4...Първоначално публикуван от ilk Преглед на мнениеКолега това цената на една гума ли е? Ако е за двете добре, но за една ми идват малко множко.SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Да вярно е проблем със задните но в ЕМ КОМПЛЕКТ има BKT по 135лева вижПървоначално публикуван от ilk Преглед на мнениеКолега и аз имам такова. Но имам проблем със намирането на задни гуми 24x9x11. Знеш ли от къде мога да си намеря нови или втора употреба? Оказа се че такъв размер нови няма в нито една фирма в която търсих ("Боряна", "ЕМ КОМПЛЕКТ33", "GUMI-ONLINE").
Иначе съм доволен от атв-то.
Коментар
-
След поредното обаждане в ЕМ КОМПЛЕКТ, ми казаха че нямат налични гуми с този размер и не се знае кога ще докарват. Всички големи фирми разпространители на гуми, взимат гумите от един доставчик и в момента няма такива гуми при никой!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
).
Коментар