Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресурс на Can am Outlаnder 650xt

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ресурс на Can am Outlаnder 650xt

Не съм съгласен с доста голяма част от изводите на Иван. Рамата е слаба само на ДС 450, аутлендера си е работо дживотно и няма нищо общо с "лагерната количка". Капитанчето 2 сезона вече се състезава има доста опит с ренегад. Кан ам имат здрави, издържливи, безпроблемни двигатели, здрави пластмаси, които не се чупят при при огъване, до сега съм нямал проблем с ел. инсталация, освен този, че вече 2 пъти ми гори лампа на фаровете, които светят по-добре от колкото на автомобил. А лампите наистина са много скъпи, повече от 10 пъти отколкото на москвето. Жена ми счупи каре на задния кардан, другия технически проблем беше, че в пиньона и короната се беше получил луфт и имаше неприятен шум, но като го открихме от къде е беше оправен. Сменял съм и втулки на носачите. Като цяло е по-чуплива машина от японските и частите са по-скъпи, но е в пъти на по-високо ниво от тях като комфорт.
    А за разхода- при каране с добро темпо по черни пътища разхода е около 11/100. Интересно е, че малкото 450 куб.см кавасаки на сина ми гори повече от 800 куб. см. ренегад може би заради това, че сина ми тежи повече от 40 кг.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Интересно е, че малкото 450 куб.см кавасаки на сина ми гори повече от 800 куб. см. ренегад може би заради това, че сина ми тежи повече от 40 кг.
      Нали знаеш че по принцип Кавазакита-та си понагарят...Това им е вродено...
      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Warrer Преглед на мнение
        Има ли по добра машина в клас Ренегад/Аутландер?
        Ренегад и Аутландер имат бая разлики. Говориме за Аутландер на 28.000км, не нов Ренегад. Ренегада е сам в свой клас по себе си, няма друго спортно 4х4. Цената си е чиста промоция осонено новия XC, стига да не дере така вносителя. Според всички сериозни щатски списания, не го казвам аз, Спортсмена 850 е по комфортна и завършена разходкаджииска машина от Аутландер.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Не съм съгласен с доста голяма част от изводите на Иван. Рамата е слаба само на ДС 450, аутлендера си е работо дживотно и няма нищо общо с "лагерната количка"....Като цяло е по-чуплива машина от японските и частите са по-скъпи, но е в пъти на по-високо ниво от тях като комфорт.
        А за разхода- при каране с добро темпо по черни пътища разхода е около 11/100.
        Рамата баш на Ренегад/Аутландер е тънкостенна, има си кит за усилване, натепва се профил вътре в нея. Не случайно новия 800 и 1000 са с изцяло нова рама. Комфорта се постига с паре.. демек купешко окачване, разхода е извънземен.

пп. Отивам да си сипя едно че днеска ми се роди второ чаве, тоя път мумичи. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
          Нали знаеш че по принцип Кавазакита-та си понагарят...Това им е вродено...
          Има си доста кусури малката Кава но точно разхода не и е проблем даже напротив, карал съм и то постоянно такава 2 години и ми е била най-икономичната машинка която съм имал, това че на Генчев на сина му е ламя проблема е локален и си е лично негов доде си го не оправи. Иначе по темата на тези километри каквото може и е взето от ресурса на машинката както и да е била подържана освем фул ребилд в което се съмнявам, меко казано офертата е дървена.

п.п. Ваньо да почерпиш за щерката и да ти е жива и здрава, жената също да мое я гледа, да знаиш от мене криене нема-за черпнята.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
            пп. Отивам да си сипя едно че днеска ми се роди второ чаве, тоя път мумичи. Наздраве!
            Ванка да ви е жива и здрава щерката и много радост и щастие да ви носи....Наздраве

пп.Пацо имаме една кава 450 в групата и на един и същи пробег на км аз съм на резерва с около 2 литра а той остава в гората,не един път....
            SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Субективно, ама много, е това с 2-та литра. С Ваньо караме еднакви машинки, еднакви трасета и накрая вземе та сипе с един два литра по малко, а па с около 60 и кусур кила по тежък от мене а па и майстора ни е един дека ни прави машинките а сега де???
              ЗА ПРОТОКОЛА: Досега съм омяткал една щайга със съединители а той си кара с ориджиналния все още и туй за две години откак сме с еднакви гадове.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
                Ванка да ви е жива и здрава щерката и много радост и щастие да ви носи....Наздраве
                Абе така лесно, ти земи мини локално с шайгата да почерпя като ората!

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                //ЗА ПРОТОКОЛА: Досега съм омяткал една щайга със съединители а той си кара с ориджиналния все още и туй за две години откак сме с еднакви гадове.
                Имам изнежен палец! Па и като качим нещо ми мине мерака, ти докато го не утъпкаш като за матористи се не спиргаш!..
                (какво са, почвам се съмнявам че свириш за другио отбор)

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                  ...................................
                  ...........................
                  ..................

Ванка, да ти е живо и здраво мумичитУ, и ти да си жив и здрав, че да осмисляш споровете във форума(поне каквото е останало от него)!!!
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X