Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разход на Polaris sportsman 450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• разход на Polaris sportsman 450

Здравейте от скоро имам polaris 450куб и имам проблем дава ми прекалено голям разход на гориво при нормално каране без да го мъча или да карам 4х4 15/100 това нормално ли е за този модел. И ако не е от какво може да е .. сменил сам ремък В. филтър масла....

От: разход на Polaris sportsman 450

само да питам има ли значение от размера на гумите ако не е оргиналния ? а е много по различен
    сегашен 25x10x12
    оргиналния 25x11x10

Коментар

Има разлика колега и във вървежа и във разхода , по принцип трябва да ти гори м-ду 7 и 13 л/100км според зависи колкото ти е тежък палеца а и в какви условия караш. По-големите гуми по принцип значат че са и по-тежки и от там(и не само) по-големия разход но пак ти казвам че най-вече зависи как и къде го караш
      Няма кал - Няма кеф !!!
      Suzuki Samurai LJ410 1984
      Suzuki LTZ400 2008
      Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Значи трябва да си сложа оргиналния размер на гумите... дано от там да падне разхода ... карам го на много лек терен с не много газ !!!

Коментар

хм някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя джанти за гуми с размер 25x11x10

Коментар

Никой ли няма да помогне?

Коментар

Колега според мен не е от гумите или джантите, но нека не те отчайвам ! Ако оригиналният ти размер е 25x11x10, а си ги сменил на 25x10x12 - това означава, че си сложил по-малки джанти(демек по-леки) и по-тежки гуми (относително казано) и в случая 2см по-широки. Според мен теглото на първия и втория комплект (гуми и джанти) няма да е много различен. Демек искам да ти кажа, че ме съмнява това да ти дига толкова много разхода. Защо не потърсиш от някъде да пробваш с оригиналните джанти и гуми ( или поне да видиш какви са като тегло ), а бързаш да купуваш ? Аз на моя 250 кубиков китаец сложих 20x11x10, при оригинален 19x7.5x8 и нямаше огромня разлика във разхода, така че си направи сам сметката !

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
                Ако оригиналният ти размер е 25x11x10, а си ги сменил на 25x10x12 - това означава, че си сложил по-малки джанти(демек по-леки) и по-тежки гуми (относително казано) и в случая 2см по-широки.
                Нещо сметачната ти система е много объркана!Недей го подлъгва че ще лапне мухата
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от vampir4o Преглед на мнение
                  Здравейте от скоро имам polaris 450куб и имам проблем дава ми прекалено голям разход на гориво при нормално каране без да го мъча или да карам 4х4 15/100 това нормално ли е за този модел.
                  Нормално е!

само да питам има ли значение от размера на гумите ако не е оргиналния ? а е много по различен
                  сегашен 25x10x12
                  оргиналния 25x11x10
                  Това не е различен размер гуми а джанти. Радиус - диаметър - обиколка : няма разлика.

хм някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя джанти за гуми с размер 25x11x10
                  Няма такъв размер гуми на 10 цола.

Коментар

колега казваш че нямало такъв размер.... защо тогава го дават http://www.polarisindustries.com/en-...ifications.htm

Коментар

Оф-ф писъл съм глупости ! Исках да кажа(обратното), че си сложил по-тежки джанти(защото са по-големи) и по-леки гуми ( по-тесни и по-ниско профилни ). Демек искам да ти кажа, че едното компенсира другото(от към тегло) и според мене разхода ( ако този не е нормален ) не би трябвало да се вдига !

Коментар

колега казваш че нямало такъв размер.... защо тогава го дават http://www.polarisindustries.com/en-...ifications.htm
                        На снимката, предни-задни джанти различни ли ти изглеждат ?

Джантите ти в момента различни ли са ?

Коментар

да еднакви са джантите в момента ...

Коментар

Няма ли кой да помогне?

Коментар

Търсиш под вола теле ...Вземи си Хондата 300 куб.с мащаб 1:18 и ще ти гори 4/100 а Башанчето дори 3/100.Слагайте му още телове в жигльорите и ще го оправите напълно..
                              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X