Здравейте от скоро имам polaris 450куб и имам проблем дава ми прекалено голям разход на гориво при нормално каране без да го мъча или да карам 4х4 15/100 това нормално ли е за този модел. И ако не е от какво може да е .. сменил сам ремък В. филтър масла....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
разход на Polaris sportsman 450
Свий
X
-
От: разход на Polaris sportsman 450
Има разлика колега и във вървежа и във разхода , по принцип трябва да ти гори м-ду 7 и 13 л/100км според зависи колкото ти е тежък палеца а и в какви условия караш. По-големите гуми по принцип значат че са и по-тежки и от там(и не само) по-големия разход но пак ти казвам че най-вече зависи как и къде го караш
Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Колега според мен не е от гумите или джантите, но нека не те отчайвам ! Ако оригиналният ти размер е 25x11x10, а си ги сменил на 25x10x12 - това означава, че си сложил по-малки джанти(демек по-леки) и по-тежки гуми (относително казано) и в случая 2см по-широки. Според мен теглото на първия и втория комплект (гуми и джанти) няма да е много различен. Демек искам да ти кажа, че ме съмнява това да ти дига толкова много разхода. Защо не потърсиш от някъде да пробваш с оригиналните джанти и гуми ( или поне да видиш какви са като тегло ), а бързаш да купуваш ? Аз на моя 250 кубиков китаец сложих 20x11x10, при оригинален 19x7.5x8 и нямаше огромня разлика във разхода, така че си направи сам сметката
!
Поздрави !
Коментар
-
Нещо сметачната ти система е много объркана!Недей го подлъгва че ще лапне мухатаПървоначално публикуван от Spouk Преглед на мнениеАко оригиналният ти размер е 25x11x10, а си ги сменил на 25x10x12 - това означава, че си сложил по-малки джанти(демек по-леки) и по-тежки гуми (относително казано) и в случая 2см по-широки.
SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Нормално е!Първоначално публикуван от vampir4o Преглед на мнениеЗдравейте от скоро имам polaris 450куб и имам проблем дава ми прекалено голям разход на гориво при нормално каране без да го мъча или да карам 4х4 15/100 това нормално ли е за този модел.
Това не е различен размер гуми а джанти. Радиус - диаметър - обиколка : няма разлика.Първоначално публикуван от vampir4o Преглед на мнениесамо да питам има ли значение от размера на гумите ако не е оргиналния ? а е много по различен
сегашен 25x10x12
оргиналния 25x11x10
Няма такъв размер гуми на 10 цола.Първоначално публикуван от vampir4o Преглед на мнениехм някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя джанти за гуми с размер 25x11x10
Коментар
-
колега казваш че нямало такъв размер.... защо тогава го дават http://www.polarisindustries.com/en-...ifications.htm
Коментар
-
Оф-ф
писъл съм глупости ! Исках да кажа(обратното), че си сложил по-тежки джанти(защото са по-големи) и по-леки гуми ( по-тесни и по-ниско профилни ). Демек искам да ти кажа, че едното компенсира другото(от към тегло) и според мене разхода ( ако този не е нормален ) не би трябвало да се вдига !
Коментар
-
На снимката, предни-задни джанти различни ли ти изглеждат ?Първоначално публикуван от vampir4o Преглед на мнениеколега казваш че нямало такъв размер.... защо тогава го дават http://www.polarisindustries.com/en-...ifications.htm
Джантите ти в момента различни ли са ?
Коментар
-
Търсиш под вола теле ...Вземи си Хондата 300 куб.с мащаб 1:18 и ще ти гори 4/100 а Башанчето дори 3/100.Слагайте му още телове в жигльорите и ще го оправите напълно..
SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар