Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво точно е това АТВ
Свий
X
-
-
От: Какво точно е това АТВ
Евгени!....Имам приятел с такова и е доволен от него!Има проблеми главно с инсталацията!Иначе е от доста скъпите китайци...той го плати 16500лв и го регистрира!...Удари се челно в Нисан Кашкай със 50км/ч и да ти кажа,се оказа здраво!..Обади ми се утре и ще ти обяснявам,даже ще го накарам да ти се обади да ти разкаже на дълго и широко за машинката!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Това е един от малкото "нормални" китайци , гледал съм доста видеота с такива машини и определено не са спортна натура но пък държат на бой и простотии. Имаше някой колега дето се оплака от кофти бензинова помпа и невъзможност да запали 30-40 минути(Пускала малки порции гориво и бавно пълнела горивна система при студен старт) , след смяната на която всичко си дошло на мястото.Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Да това е мойто бившо АТВ,Китайско оригинално нямащо нищо общо с известните Китайски боклуци на нашия пазар.Просто на мен ми умаля защото е 500куб. иначе когато го продадох преди година беше в добро здраве,а човека каза,че ще го кара по морето по пясъка и ако е така значи още си е добро.Ако искаш да видиш как е с проходимоста в профила ми има клипове с него т.е. на него е поставена камерата,ама тогава беше жълто с попрецакани кори и му купих чисто нови ама черни...
Коментар
-
Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнениеДа това е мойто бившо АТВ,Китайско оригинално нямащо нищо общо с известните Китайски боклуци на нашия пазар.Просто на мен ми умаля защото е 500куб. иначе когато го продадох преди година беше в добро здраве,а човека каза,че ще го кара по морето по пясъка и ако е така значи още си е добро.Ако искаш да видиш как е с проходимоста в профила ми има клипове с него т.е. на него е поставена камерата,ама тогава беше жълто с попрецакани кори и му купих чисто нови ама черни...
А какъв разход на гориво даваше?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар