Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV Shineray XY200STIIE-B Проблеми с маслото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV Shineray XY200STIIE-B Проблеми с маслото

Така колеги искам да попитам следното значи първо:
    1.Колко масло събира 200 кб. китайче,има ли това чудо маслен филтър че немога да го намера ако има!
    2.Като му вдигна предните гуми на около 15 см височина тече масло от някаде,моля ви помогнете от каде може да е ще ви бъда много благодарен!
    Това са ми въпросите колеги,благодаря предварително за помоща .

От: ATV Shineray XY200STIIE-B Проблеми с маслото

Много зависи от модела атв,но 200цц-Башан,Шинерай и Зонгшен с маслен филтър не съм виждал,най-много пробката за маслото да е с магнит,или да имат метална цедка,за Башан 200 съм сигурен,че няма. За вместимост-900мл.
    Относно теча... провери отдушника дали няма някакъв проблем,а най-добре отмий маслото,подсуши и просто проследи от къде тече.
    [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Благодаря ти много колега и аз след като прочетох доста,стигнах до извода че най-вероятно е от отдушника днес или утре най-късно ще видя и за маслен филтър няма да само с цедка е както каза

Коментар

Така Бойко значи направих следното:Течеше наистина от отдушника и то защото като загрее маслото се разширява и аз като го сложа под наклон че нямам много място в гаража,все едно е повече маслото и го изхвърля,въздушния филтър беше станал на нищо извадих го почистих го много добре че не намерих друг да взема на момента,а отдушника извадих от кутията на въздушния филтър и го затапих да не тече при смяна на масло ще го отпушвам за да изхвърли ненужното и после пак затапване.Та въпроса ми е правилно ли съм постъпил

Коментар

За въздушния филтър-хубаво си направил,че си го почистил. Отдушника на двигателя е хубаво да си е отпушен в нормално състояние на атв-то. Ако потича масло през него е предполагам наистина или,защотото е налято повече от нужното,или защото атв-то е прекалено изправено на задни колела(ако така го държиш в гаража).
          [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Еми на около 25-30 градуса е нз много ли е или не но не мисля да е високо по принцип защото съм сипал 1 литър масло а то изхвърли около 150 г. и сега би трябвало да е добре

Коментар

Имам същото АТВ. Събира 1литър масло. Има филтър (стоманена мрежичка) от страната на скоростния лист, под него - една голяма гаика . Двигателя е модел honda cg125 но е 200кубика. В интернет има сервис мануал. При теб държи ли се стабилно при скорост над 40 км/ч.? Моето дърпа и в двете посоки в зависимост от неравностите. Неуправляемо е. Или аз понеже го имам от скоро не съм свикнам.

Коментар

Значи трябва малко да настроиш предницата и при мен го имаше ама сега е добре има си вибрации ама се държи с 80 го карам и не дърпа обаче на точно как се води това което аз човърках при мен е едно като цинк с такъв цвят и като го стягаш или отвиваш ти дава разлика във управлението иначе преди да си поиграя като пусна и така дърпаше на ляво че можеше спокойно да се убия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X