Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свети лампата на водата Kawasaki KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свети лампата на водата Kawasaki KFX 700

Здравейте колеги,
    Днес тръгнах на разходка но след известно каране лампата за водата ми светна не пушеше от никъде, но го угасих веднага все пак страх лозе пази. Направи ми впечатление че перката не върти друк път се включваше по някога но вега нито като свети лампата нито преди това. Помислих да не е дало нещо на късо и заради това да свети а всъщност висчко да е на ред. Отворих леко капачката но определено беше доста загряло. По енерция се прибрах за щастие беше все спусканеи сега трябва да го почвам. Опасенията са ми или перката да е заминала или просто някой датчик да не я задейства за целта искам да ви попитам как се прави тест на перката и на датчика за температурата и ако някой знае какво друго може да е проблем ще се радвам ако пише.

Поздрави В.Василев.
    Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

От: Свети лампата на водата Kawasaki KFX 700

Извади куплунга на датчика ти за перката и го дай на късо.Ако перката завърти проблема ти е в датчика.Ако не завърти или перка или нещо по инсталацията ти не е наред.
    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
      Извади куплунга на датчика ти за перката и го дай на късо.Ако перката завърти проблема ти е в датчика.Ако не завърти или перка или нещо по инсталацията ти не е наред.
      Благодаря колега ще пробвам.

Поздрави
      Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Оказа се че една букса която е при бушона за перката който седи под седалката е хлабава и не прави кубав контакт сега я сменихме и всичко е наред за тези които не са запознати и им се появи такъв проблем кабела при мен е син с бушон.

Поздрави В.Василев.

Коментар

Kато ти се случи друг път откачаш буксата на единия фар и включваш там вентилатора(буксите са еднакви ако са оригиналните, кабелите имат нужната дължина) даваш на дълги или къси и перката върти нон стоп, правено е един милион пъти и действа безотказнно
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Kато ти се случи друг път откачаш буксата на единия фар и включваш там вентилатора(буксите са еднакви ако са оригиналните, кабелите имат нужната дължина) даваш на дълги или къси и перката върти нон стоп, правено е един милион пъти и действа безотказнно
            Благодаря колега това е доста полезна информация ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X