Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Течове на масла Kawasaki KFX 700 2004

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Течове на масла Kawasaki KFX 700 2004

Здравейте колеги,

от скоро съм собственик на едно такова АТВ и чесно да ви кажа не е във цветущо състояние външния вид има доста забележки кожуха на кардана е пукан и е заварен след . Сега съм започнал да се боря с него и малко по малко отстрянявам неизправновтите искам с няколко снимки да ви запозная с проблемите ми и се надявам да можете да ми дадете съвет какво да правя:

1. Като за начало незнам за какво се използва копчето което съм оградил не реагира при натискане!!!!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0058.jpg
Прегледи:1
Размер:106.2 КБ
ID:5935389

2, Чудя се този филтър до дали играе роля на отдушник и дали изобщо трябва да е там и така да изглежда ???

Име:IMAG0059.jpg
Размер:171.2 КБ
ID:5935390

3, Оградените в жълто отвори установих че са взамно свързани но ми е чудно защо ако са просто кухини тече масло от тях, а следователно щом тече масло не трябва ли да има някакви тапи ???? Ограденото в синьо беше болтчето което държи предпазителя но след като го свалих и пуснах АТВ-то на земята от там потече масло ???

Име:IMAG0060.jpg
Размер:185.1 КБ
ID:5935391

4, След днешната разхдка имам теч на масло и в началото на кожуха от двете страни незнам в следствие на какво е това и как трябва да се отстрани проблема ?!?! А от едната кухина за която писах по горе пак беше текло масло и то от новото !!!

Име:IMAG0061.jpg
Размер:237.6 КБ
ID:5935392

5, Най - интересното е че протече и отзад от дясно на самия мост незнам там семеринг ли се сменя предполагам че не е особено нормално това нещо ?!?!

Име:IMAG0062.jpg
Размер:197.8 КБ
ID:5935393

Друго нещо което ме притеснява е ,че харчи масло незнам дали го харчи точно защото не пуши хич (може и да покапва от някаде както през отдухника на по горната снимка)но на 2 разходки маслото отива от MAX на MIN има и някакво чукане в двигателя майстора на който го карах да регулира клапаните каза че или е бутален болт или нещо друго но нямало страшно нямало смисал да се прави можело да си кара и така стига да не ме дразнело , а незнам дали е съвсем така ?!?!

Надявам се компетентните сред вас да ми дадът наставления какво да правя
    Благодаря предварително
    Поздрави В.Василев
    Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

От: Течове на масла Kawasaki KFX 700 2004

На първата снимка копчето премахва ограничителя на оборотите за задна скорост.
    Отдушника на втората снимка наистина изглежда така но не трябва да е в масло.
    Останалите картинки говорят само, че трябва да задълбочиш ремонтите... за съжаление някоя гарнитура е за смяна със сигурност.
    Снимка 5, редно е да смениш маслото на диференциала този черен цвят не е характерен. ще ти пратя линк на лично съобщение който може да ти е полезен.

Коментар

Така на пръв поглед изглежда не е имало никой по- знаещ до тебе по време на сделката... Дано не си попаднал на голяма греда!
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

Това масло би трябвало да е моторно.Сваляй вилката и гледай,между двигатела и вилката има маншон вътре е кардана там
        има семеринг.Свали и задната ос и огледаи лагерите.Ако нещо те затрудни 0896700274 звънкаи
        Seat Alhambra TDI
        Kawasaki KVF650
        Honda CRF250X
        Suzuki Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от PIJO78 Преглед на мнение
          Това масло би трябвало да е моторно.Сваляй вилката и гледай,между двигатела и вилката има маншон вътре е кардана там
          има семеринг.Свали и задната ос и огледаи лагерите.Ако нещо те затрудни 0896700274 звънкаи
          Благодаря колега ще погледна тези неща ако не се спрявя ще те притеснявам. Пратил съм ти лично съобщение.

Поздрави В.Василев.
          Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X