Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еволюцията на KFX 2004-2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Еволюцията на KFX 2004-2007

Здравейте колеги,
    Гледах из форума но никъде не срешнах това което ме вълнува в момента. Загледал съм се по въпросното АТВ,а и знам, че колкото по-ново толкова по-добре, но все пак бюджета ме притиска и реално се загледах по едно АТВ 2004 година което се продава в MOBILE за 3800лв. въдях и няколко други и за още около 1500 лв имам избор за 2005 2006 и началото на 2007 година. Но мен най - съществено ме интересува през всичките тези години модела дали е претърпял някакви съществени промени по отношение на вървеж и ходова част , както и дали е показал някакви дефекти в първите години и след това да са изчистени? Надявам се хората които имат такива машини, а и всички останали вещи по въпроса да изкажат своето мнение за да се ориентирам какво да правя.

Благодаря предварително
    Поздрави В.Василев
    Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

От: Еволюцията на KFX 2004-2007

Само в цветове и лепенки нищо друго, те тава му е еволюцията. Като дефекти най-страда от клапани, както и бързото разбиване на лагери по ходовата част ама това донякъде е от килата.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X