Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стойка за АТВ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стойка за АТВ ?

Здравейте колеги!От доста време се каня да си направя някаква стойка,на която да вдигам АТВ то за разни ремонти,смяна на гуми и т.н!Можете ли да препоръчате някоя удобна и изпитана конструкция!Благодаря предварително!
    TLC 120 Prado
    Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

От: Стойка за АТВ ?

Обикновенната стойка, която е без повдигач, не е с много сложна к-ция и е лесна за изработка..

Ето една снимка, за да се ориентираш:

Коментар

Аз също си мислех за нещо подобно,но ми се искаше да си я направя с повдигач да мода да го вдигам малко по на високо за да се работи по лесно!А и машината не е много лека.....!
      TLC 120 Prado

Коментар

правиш си подобно столче но с подвижна горница, 4те крака на стола да са тръба в тръба едната по малка другата по голяма, под стола слагаш хидравлично крик4е и си ти!

Коментар

За тази цел ми се види най-подходящ един ножичен повдигач- http://www.hidroliftbg.com/img/230409113234LX.jpg -нещо подобно,но по-малко.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Колега taran, можеш ли да ми кажещ колко струва подобно нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
              Колега taran, можеш ли да ми кажещ колко струва подобно нещо?
              Това дето съм го дал за пример е за повдигане на стенд за разпъване на автомобили,заедно с купето отгоре,колко струва незнам,но никак не са евтини...Идеята беше да визуализирам понятието ножичен пвдигач.Преди година-две в някой от хипермаркетите предлагаха доста по-малко подобие на това за повдигане на мотоциклети,стотина лева струваше.Мисля че ако се изработи малко по-усилен вариянт от този за моторите ще върши чудесна работа за АТВ-та.

Коментар

Аз си купих стойка за мотоциклет от КТМ Пазарджик. Върши ми добра работа и за АТВ и за столче.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ето това имах предвид и аз!Само че самоделно.Тия мотоциклетните и аз ги бях видял,но ги изтървах!Ако някой си е правил сам нека сподели...
                  TLC 120 Prado

Коментар

Ето това е стойката която направихме преди 3 години вкъщи. Съжалявам за качеството, но това имаше навремето. При интерес, мога да направя по-детайлни снимки, тези дни, като се прибера.
                    Ограденото с червено е обикновен хидравличен крик, 2т. (беше единственият в магазина ).

Коментар

Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнение
                      При интерес, мога да направя по-детайлни снимки, тези дни, като се прибера.
                      Ако може.
                      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Няма проблем! Предполагам, че сряда или четвъртък ще се прибера към Трудовец и ще снимам.

Коментар

Ще чакам да видя снимките и да видя какво ще измисля!
                          TLC 120 Prado

Коментар

Заповядайте.
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнение
                              Заповядайте.
                              Идеална работа-просто,лесно,вкусно .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X