Здравейте колеги!От доста време се каня да си направя някаква стойка,на която да вдигам АТВ то за разни ремонти,смяна на гуми и т.н!Можете ли да препоръчате някоя удобна и изпитана конструкция!Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стойка за АТВ ?
Свий
X
-
От: Стойка за АТВ ?
Аз също си мислех за нещо подобно,но ми се искаше да си я направя с повдигач да мода да го вдигам малко по на високо за да се работи по лесно!А и машината не е много лека.....!TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
За тази цел ми се види най-подходящ един ножичен повдигач- http://www.hidroliftbg.com/img/230409113234LX.jpg -нещо подобно,но по-малко.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеКолега taran, можеш ли да ми кажещ колко струва подобно нещо?Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Аз си купих стойка за мотоциклет от КТМ Пазарджик. Върши ми добра работа и за АТВ и за столче.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Ето това е стойката която направихме преди 3 години вкъщи. Съжалявам за качеството, но това имаше навремето. При интерес, мога да направя по-детайлни снимки, тези дни, като се прибера.
Ограденото с червено е обикновен хидравличен крик, 2т. (беше единственият в магазина).
Коментар
-
Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнениеПри интерес, мога да направя по-детайлни снимки, тези дни, като се прибера.OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Joint022 Преглед на мнениеЗаповядайте..
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар