Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ел. инсталацията на китаец!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ел. инсталацията на китаец!

Здравейте всички,преди 2 седмици си купих тва АТВ Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3322484I.jpg
Прегледи:1
Размер:138.9 КБ
ID:5928921 нямам си на предства ква марка е.Знам,че е китайски "боклук",но няма значение.Та сега към проблема,мотора има проблем с инсталация,по-точно няма ток.Отидох при един уж хвалящ се майстор,каза че бобината е изгоряла и айде нова порачъхме."Добрият" майстор каза,че за 2 дена ще го оправи,отивам след 2 дена вика,че мотора бил с некво си CDI запалване и нямал схема за тва и, че изгорял бобината.Каза,че щял да ходи в Русе да вземе от там схемата,отивам пак след 2 дена,казва че никой нямал такава схема в Русе o.0.Малко не му повярвах,но както и да е каза, че гледайки друг мотор с такова запалване ще го оправи,но уви след 2 дена друга история.Мисля си тоя човек техник ли е или писател на романи.Както и да е, някой ако може да ми помогне да ми даде схема или нещо полезно, та да отида при тоз да му го дам и да ми оправи мотора, че избяга ми мерака и да отбележа мотора е 200cc.

От: Помогнете!Моля ви :S

Тъй като вече имам малко опит с китаец, мисля, че имах същия проблем. Ако можеш да го опишеш малко по-подробно, какво точно става, ще е добре. Проблемът е точно в това CDI запалване. В началото като взех атв-то и като се учeх да карам, тъй като държах ниски обороти и стана същата работа, нямаше ток и се оказа, че е изгоряло. Смени го http://motobg.net/zcart/index.php?ma...roducts_id=585 .
    Дарин 0897042636
    ВАЗ 2105

Коментар

А от тоя "майстор " бягай бърже, не ти трябва ни схема , ни нищо, взимай машината и беж далеч.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

То аз съм ги купил тия части ново CDI нова бубина, но той ми вика, че не можел да свърже кабелите и за това му трябвало схема.Незнам дали ме лъже, но му казах и до неделя ако не го оправи, отивам при друг.

Коментар

От: Проблем с ел. инсталацията на китаец!

Имам за такова атв спортно запалване дава повече искра и пали по-лесно.Продавам го за 25 лв ако го искаш дай адрес да ти го пратя по еконт.Ето снимки:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0096.jpg
Размер:94.8 КБ
ID:5277915Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0099.jpg
Размер:74.6 КБ
ID:5277916Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0098.jpg
Размер:83.6 КБ
ID:5277917Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0101.jpg
Размер:93.8 КБ
ID:5277918Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0097.jpg
Размер:93.8 КБ
ID:5277919

Коментар

Първоначално публикуван от SkyWarrioR Преглед на мнение
            То аз съм ги купил тия части ново CDI нова бубина, но той ми вика, че не можел да свърже кабелите и за това му трябвало схема.Незнам дали ме лъже, но му казах и до неделя ако не го оправи, отивам при друг.
            Бобината не е била необходима. И защо този "майстор" е свалил кабелите, като не може да си ги сложи после? ...
            Дарин 0897042636
            ВАЗ 2105

Коментар

Ае ти.....маймуна да ги свали ще може да ги сложи....толкова ли е сложно при положение ,че са мъжко и женско или на китайците не е така?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X