Искам да ви попитам защо като дам на задна предавка ту ми я вклиучва ту ми я изклиучва ( това излкиучване и вклиучване става през 1-2 сек и се появи този проблем от скоро )Става дума за атв с 4 скорости + задна ,200цц 2Х4.Кажете ми какъв е проблема и как да го отстраня .

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задна предавка на атв
Свий
X
-
От: Задна предавка на атв
Първоначално публикуван от atv_cR Преглед на мнениеИскам да ви попитам защо като дам на задна предавка ту ми я вклиучва ту ми я изклиучва ( това излкиучване и вклиучване става през 1-2 сек и се появи този проблем от скоро )Става дума за атв с 4 скорости + задна ,200цц 2Х4.Кажете ми какъв е проблема и как да го отстраня .

То ясно де ама къде е проблема ......Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнениеКитайска му работа ...........
Коментар
-
Проблема е решен .Понеже съм на 14 и още ме влече бърнаута и от бърнаут е изронена задната зъбчатка .Първоначално публикуван от valyo_valentino Преглед на мнениеПоясни малко с диференциал ли е с верига ли е? И кое прекъсва оста или предната запчатка (нещо в двигатела) ?
От това се получава това прещракване .Онзи ден го разглобих и смених задната зъбчатка , сглобих и сега е както трябва .
Коментар
-
Кажи ама честно. Къде намери лед посред лето ?Първоначално публикуван от atv_cR Преглед на мнение...от бърнаут е изронена задната зъбчатка.
Коментар
-
Ми то бърнаута не се ли прави на асфалт по принцип ?Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнениеКажи ама честно. Къде намери лед посред лето ?Дарин 0897042636
ВАЗ 2105
Коментар
-
По принцип да но и трябва и атв по принцип......Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнениеМи то бърнаута не се ли прави на асфалт по принцип ?SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Колегите го удариха на чист бъзик а и то си е така де , наистина с китаяц на 5тия бърнаут или ще скъсаш верига или няма да става за нищо , да не говорим за прегряване на двигателчето а и в някой случай претопени съединители , та то просто няма сила да ги завърти тея 8чки на асвалт камоли 9тки или 10" хохоох
Иначе назад става ама пък там си заминава освен всичките горни работи и задната ск. .... Така чееее леко с тези работи че глава боли
Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар