Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв акумулатор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв акумулатор?

Миналата година си купих батерия за машината марка UniBat, 12V/14A/h, по спецификации за сузукито му дават 18А/h, но не мога да събера в кутията предлаганите в Бг(поне тези, на които съм попаднал) акумулатори по - големи от 14А/ч.
    Унибата си отиде за 8 месеца Гаранцията му беше 6мес, купен е от http://www.planetbatt.com/marka.php?id=6
    Атв-то зарежда с включени всички светлини 13,8 - 14,2V...
    Сега нямам акумулатор и не искам пак да дам 120лв за 1/2 година. Моля за съвет, относно изпробвана марка батерии.

От: Какъв акумулатор?

Eвтин и доста приличен вариант Варта, скъп и хубав Ясо и двата ще ти отговорят на спецификацийте и размера.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

За предпочитане е гелов акумулатор.Аз специално събирам пари за такъв.Защото предниа които си купих беше електролитен необслужваем име изкара 4 месеца и се скапа,ето ти един саит може тук да си харесаш нещоhttp://shop.ml-racing.eu/category/10304000000
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Сузукито върви и с 14 ампера Влезнах в първия мото магазин и казах ,че искам гелов акумулатор.Още си работи, за марка идея си нямам.

Коментар

Върви си, спор няма, въпроса е да изкара повече време...

Коментар

Първоначално публикуван от sereco1 Преглед на мнение
            За предпочитане е гелов акумулатор.Аз специално събирам пари за такъв.Защото предниа които си купих беше електролитен необслужваем име изкара 4 месеца и се скапа,ето ти един саит може тук да си харесаш нещоhttp://shop.ml-racing.eu/category/10304000000
            Сподели моля те каква беше марката да се знае

Коментар

Аз от година карам с EXIDE и съм много доволен.Поръчах го от http://www.didi94.com/index.htm
              Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от BajIliya Преглед на мнение
                Сподели моля те каква беше марката да се знае
                Марката е CREPOWER
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз съм много доволен от Вартата .
                  Дарин 0897042636
                  ВАЗ 2105

Коментар

Още един глас за Вартата,хем гелов хем не е скъп!
                    Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Първоначално публикуван от Warrer Преглед на мнение
                      Още един глас за Вартата,хем гелов хем не е скъп!
                      Тъй, да кажем, че варта е добър избор, но ми е интересно как го определяте, че е "гелов". Щото има разлика м/у необслужваема батерия с малко по - гъст електролит от обслужваемата и наистина гелов акумулатор...Всъщност геловия е минимум 2 пъти по - скъп от нормалния необслужваем.

Коментар

При закупуване на акумулатор е важно да гледаш и буквите пред ампеража, защото те са важни за размера, иначе пример за Варта:

YTZ14S-BS с размери 150 х 87 х 110 е 175.00лв
                        YTX14-BS с размери 152 х 88 х 147 е 88.00 лв
                        YT14B-BS с размери 152 х 70 х 150 е 142.00 лв

Но, това са акумулатори с капацитет 12а, такива с 14а се обозначават от Варта с цифри в индекса 16.

Това е серията на Варта АГМ, продават се в комплект с електролит. Абсолютно са устойчиви на вибрации, наклони, обръщания и температурни разлики. Изпълнено е със стъкловлакна, които улавят и свързват електролита, в специално изработена кутия.

Тези акумулатори, почти всички търговци също наричат гелови, въпреки, че те не са.

Геловият акумулатор на Варта е от серя ГЕЛ, той е фабрично напълнен, зареден и готов за употреба.

Обаче цената на 16А модел, че такъв ми е под ръка е 315лв. И не знам дали някой в БГ има наличности от цялата серия. А и дали се продават изобщо на тази цена.
                        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

А каква е гаранцията на въпросните акумулатори варта от серията АГМ?

Коментар

Всичките мотоакумулатори попадат под 6месеца гаранция.
                            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Вече и аз сам с Варта за сега сам много доволен!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X