Не намерих нищо по темата, освен за медна. Дали някой колега знае къде наблизо някой реже гарнитури - моята е хартиена някаква, който разбира сигурно знае точно какво е!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изрязване на гарнитура
Свий
X
-
От: Изрязване на гарнитура
Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнениеНе намерих нищо по темата, освен за медна. Дали някой колега знае къде наблизо някой реже гарнитури - моята е хартиена някаква, който разбира сигурно знае точно какво е!
Щом твоята е хартиена,вероятно може да се изреже и от клингерит.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Ами отворено е откъм вариатора, атв-то не съм го виждал. Или е от капака, който затваря ремъка или някъде при съединителя, ако има там гарнитура. утре ще разбера. Чувал съм че има хора/фирми, които режат, но нем и се е налагало никога и не знам къде. Още повече пък около В. Търново. Целта ми не е да спестя някой лев, просто няма оригинална.VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp
Коментар
-
Колега, тая гарнитура не е толкова отговорна, Тя е за да не влиза прах при вариатора(не осигурява херметичност), но така или иначе прах си влиза. При внимателно сваляне на капака гарнитурата си остава цяла и слагаш същата. Моят капак съм го свалял 7-8 пъти и съм още с оригиналната гарнитура.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар