Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda TRX 300 EX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda TRX 300 EX

Здравейте,от вчера съм собственик на въпросната Хонда,на първо четене много добре върви.Понеже идеята беше жена ми да я кара днес реших да я разгледам за проблеми.За сега лагерчетата на долните носачи мърдат,и на горните мърдат но съвсем малко.За съжаление до колкото разбрах не се ремонтират а се сменя целия носач.Мисля при първа възможност да измеря вътрешния диаметър на тея тръбички в които са набити оригиналните лагери и да търся някой които да паснат и да ги сменям.Другия вариант е да направя някакви втулки,отвън тефлон вътре бронз и да им сложа гресьорки.Някой правил ли е подобна процедура да ме насочи към най добрия вариант или да пробвам пък каквото стане.Ще съм ви благодарен за всякакви съвети относно ремонта и експлоатацията на атевето.
    Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

От: Honda TRX 300 EX

Лагерите или втулките се сменят с нови, кой те е излъгал че се сменя носача..

Коментар

Лудост е да правиш втулки от тефлон, бронз или от каквото и да е,
      защото движението, което прави носача не е пълен оборот, а само клатене около оста и втулките ще се износят моментално на ексцентрик. Поръчай си оригинални иглени лагери.
      Samurai Gemax

Коментар

Така е,сменят се.Разгледах из нета за ремонтни комплекти обаче са много сериозна цифра,за съжаление в момента не мога да си позволя да дам 300+лв за 8 нещастни лагерчета,а и за в бъдеще не мисля че ще дам толкова пари.Днес проверих за такива лагери,оригиналните за с външен диаметър 21мм,естествено има варианти 19мм,20мм и 22мм,21мм няма.Днес много мислих но не можах да измисля приемлив вариант за ремонт,май само ще ги смажа и ще ги напълня с грес.Някой ако има идеи или вече е правил подобно нещо моля да помогне.
        Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X