Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да тунинговам Yamaha Wolverine 350 2009г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да тунинговам Yamaha Wolverine 350 2009г.

Колеги,пускам темата щото съм нов в тези среди,и незнам какво трябва да се закупи,и какво да се промени на Yamahata ми,за да се представя както трябва в гората.Ако можете помогнете,щото имам голямо желание да я направя както трябва.Прочетох доста теми на колеги,и виждам че почват с филтър,жигльори,генерация.Ако може някъкви цени на тунингованите части и магазини от каде могат да се поръчат.Благодаря предварително!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

От: Как да тунинговам Yamaha Wolverine 350 2009г.

Смени си машината ............. няма никакъв смисъл да наливаш средства в нея!!!
    Какво значи: "....... да се представя както трябва в гората"?
    ............
    0887 246718

Коментар

За съжаление според мен колегата е прав, прекалено детско туристическо е моделчето на тая Ямаха, освем едни защитки които ще ти спестят некой лев по натам друго не виждам какво можеш да и направиш а и няма смисъл, по евтино ще ти излезе да си вземеш нещо по сериозно.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
        За съжаление според мен колегата е прав, прекалено детско туристическо е моделчето на тая Ямаха, освем едни защитки които ще ти спестят некой лев по натам друго не виждам какво можеш да и направиш а и няма смисъл, по евтино ще ти излезе да си вземеш нещо по сериозно.
        Какви защитки колега,сподели ако не е проблем???За пръв път се кчвам на АТВ и мисля да свикна малко с това,пък след това ще взема и по сериозно!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнение
          Какви защитки колега,сподели ако не е проблем???
          Демек алуминиеви защити под носачи, рамка и шарнир.

Освен филтър,жигльори и генерация ако си над 40кг се налага да смениш комплект пружина с тежести на вариатора, а ако на истина си го ударил на патриотизъм и разпределителен вал.

Всичко това на теория, на практика няма смисъл да влагаш никакви пари в толко малко (като кубатура и размери) АТВ.

Покарай каквото друго ти попадне за да се насочиш по правилно в вида каране който те влече за да избереш и съответната машина.

Коментар

Jam ти е отговорил това е за да не помеляш машинката отдолу, иначе относно вървенето си задай въпроса дали можеш да му завариш газта там където сърцето ти вика стига и ако можеш значи тунинговай тогава на воля а ако ли не се замисли за окачване ама това определено е най-скъпата част обикновенно струва повече от машинката.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Колега,ако съм разбрал правилно от поста ти,нов в тези среди означава,че не си карал до сега АТВ.
              Недей налива никакви пари за тунинг в него,това е семейно АТВ за разходки!
              Вкарай го в гората и давай газ,след като сам усетиш,че вече не ти стига,тогава си вземи по яко!
              Пожелавам,приятни емоции с четириколката!
              Последно редактирано от brake; 24-01-11, 23:01.
              sigpic

Коментар

Благодаря на всички колеги които откликнаха на поста ми.Реших да не хвърлям пари на вятъра и да карам докато му свикна и докато ми умалее.Ако може някой да ми препоръча поне едно гърне на сносни пари което вади хубав звук да си начеша крастата поне,не е 100% за керешлък,мойто е раждясало цялото и немисля че вади хубав звук.Благодаря на всички предварително!!!

Коментар

Ники , а аз да те попитам първо. Взели си първо най-важния тунинг за тебе. Каска, ботуши, протектори на всякаде и кутийка бира в раницата за сила. Колкото до аспуха, на първо време можеш да махнеш тапата, ще станеш по-шумен. А щом си решил да жулиш през гората сложи си протектори на носачите , опастни са ниско изрязаните дървета . АТВ-то ти е високо като цяло ако вече си го пораздул със фланците за сега това е достатачно , покараи го така а в последствие вместо да се опитваш да изтискваш от двигателя ще смениш машината. Аиде БЕЗАВАРИИНО каране.
                  ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Някой ако може да помогне?Здобих се с филтър K&N и DYNOJET KIT за карборатора,но немога да намеря никаде за вариатора пружина с тежести за Yamahata.Ако някой може да помогне ще черпя.Благодаря на всички предварително.

Коментар

Ники (АНТИМ) е твоя човек!

Коментар

Aз имам Wolverine 450!Колегите са прави-не ти трябва тунинг на двигателя!Това е туристическа машинка,но ако ще я караш в гората я обурудвай с една лебедка и един ГПС в джоба!Също както ти казаха протектори за отдолу!И всичко това при условие че си се снабдил с всички протектори и екипировка! Аз на моята съм и сложил един Twin Air въздушен филтър,ако това изобщо може да се нарече тунинг!Карай си и се кефи!
                        TLC 120 Prado
                        Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X