Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Yamaha Wolverine 350,не се цеди!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Yamaha Wolverine 350,не се цеди!!!

Колеги,моля помагайте.От 5 дена имам Yamaha Wolverine 350куб.с.Днес за пръв ден карахме с приятелите и АТВ-то вървеше супер,НО докато карах на една ливада и го въртях в кръг загуби мощност и неможе да се изцеди.Едвам се пребрах.Незнам какво да правя.Пали от първото докачане,работи на ниските обороти,а като му дам газ не може да се изфорсира и направо умира-дори и прегръмва.Свалих филтъра,беше мало мръсен и меришеше на бензин,изпрах го и в момента съхне на парното.Моля помогнете!!!Може и по тел.ако някой има желание да помага само да звънне и ще го набера:0888659642-Николай
    Последно редактирано от niko82; 23-01-11, 23:23.
    [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

От: Проблем с Yamaha Wolverine 350,не се цеди!!!

Смени свещта

Коментар

Развий капачката на резервоара,пробвай без нея,да видиш дали има промяна.
      Ако се оправи,почисти маркучето за въздуха,което излиза от нея.
      Иначе,си имаш много хубава машинка.....Честито!
      sigpic

Коментар

Огледай хубаво фланеца на карбуратора. За Ямаха пукането му си е стандартен проблем. Определено "припукването" говори за бедна смес. По някакви причини в цилиндъра постъпва или повече от необходимият въздух или по-малко от необходимото гориво. И ауспуха трябва да се провери да не е запушено нещо.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Благодаря за бързите одговори колеги.Днес още сутринта не ме свърташе и го чушнах.Направо почнах от карборатора,с един мой приятел го разглобихме и какво да видя вътре-жигльора за високите убороти запушен с боклуци и на дъното на капака още.Веднага усновно почивстване и профилактика.Зглобихме го и веднага тест:УРАААААА това било.Промени работата и върви много по добре.А по повод свеща направо си поръчах нова и утре ще дойде,сигурно ще стане още по добре.Благодаря на всички.Сега ще пусна нова тема,щото искам да го джетна,да вдигна колкото може и от кадето може.Поздрави на всички.......

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
            Развий капачката на резервоара,пробвай без нея,да видиш дали има промяна.
            Ако се оправи,почисти маркучето за въздуха,което излиза от нея.
            Иначе,си имаш много хубава машинка.....Честито!
            Абе Ричи , той със 350сс и да му е запушен отдушника на резервоара ще изкара 300-400км преди да направи вакум в резервоара. Ти поне виждаш сам каква е разликата между YFZ-kata i TRX-a. Както предположих и аз , от карбуратора е било.
            Ники не е лошо едно филтърче за бензин да му сложиш, ако влезне някое врабче във резервоара да не излезе през аспуха .
            ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Защото имах същият случай,с нашия "Volverinе"..450 сс.
              Оказа,се че от това беше!
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
                Абе Ричи , той със 350сс и да му е запушен отдушника на резервоара ще изкара 300-400км преди да направи вакум в резервоара. Ти поне виждаш сам каква е разликата между YFZ-kata i TRX-a. Както предположих и аз , от карбуратора е било.
                Ники не е лошо едно филтърче за бензин да му сложиш, ако влезне някое врабче във резервоара да не излезе през аспуха .
                Здравей приятел,вече съм му сложил филтърче от резервара към кабра,този уикенд се размазахме от каране.имам мусколна треска на цялото тяло.От както му направих фланците с по 6 см. на гума,машинката се представя чудесно.Хвърчи по Тетевенските баири и ливади.Направих си и задната спирачка.Свалих челюстите и си купих феродо от жигула,след това при майстор мой приятел който ги изряза и залепи перфектно,в Япония немогат да ги направят така.За 15лв. сега си имам и задна спирачка.Поздрави от мен и ти благодаря за хубавата машинка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X