Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да разбера ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да разбера ?

Колеги знаете ли как да разбера дали клапаните на раптор 660 са развалени , ако някои знае да сподели ! Благодаря за отделеното Внимание!

От: Как да разбера ?

Първоначално публикуван от RapToRcHeTo Преглед на мнение
    Колеги знаете ли как да разбера дали клапаните на раптор 660 са развалени , ако някои знае да сподели ! Благодаря за отделеното Внимание!
    Kaто си свалиш главата, при всички положения ако не са барани откак е машина не са цвете за мирисане. Другия вариант е има вече евтини микрокамери около 30-40лв.с USB към лап топ примерно, камерата е на пружина и я чупиш и насочваш на къде си искаш, сипваш отгоре WD и при затворено положение гледаш отдолу дали има овлажняване или теч.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първото и най-просто нещо е - по слух - има ли чаткане и от къде и да замериш компресия анализирай добре състоянието на свещта ... Ако компресията не е в норма, значи има проблем някъде в буталния блок .... след това са вече разглабяния и прочее баене.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Жоро и си прав и не , чаткане може да има от сто неща, аз ако съм правя реглаж на клапаните и не спрат ли странните звуци минавам на "прочее баене" спестява време и гадаене.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Това щото съм мързелив бе! По-лесно се отвива свещ и се мери компресия. А най-ме бива да слушам ...... легнал ..... абе и седнал....
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X