Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на кормило за KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на кормило за KFX 700

Здравейте колеги, решил съм да си сменя кормилото понеже старото е доста криво вече, та въпроса ми е какво кормило да сложа!!!? Спрял съм се на варианта PRO TAPER CONTOUR, но те са два вида:ATV Mid ШИРОЧИНА 31.50 inch(800mm) ВИСОЧИНА 4.25 inch (108mm) ПУЛБЕК 2.21inch (56mm),
    ATV High ШИРОЧИНА 31.50 inch(800mm) ВИСОЧИНА 4.75 inch(121mm) ПУЛБЕК 2.17 inch(55mm). Кое е по-подходящо?

От: Избор на кормило за KFX 700

А мислил ли си за марката Flex доста са извесни със здравината си..
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

дай повече инфо де, с тва име в ГУГЪЛ ми излизат колела и шлайфове!!

Коментар

Ако караш повече изправен по-удобно е с по-високото кормило.

Коментар

Аз лично нямам опит с него.. Ето тук намерих две, три думи казани от Десислав Цеков, за здравината съдя от мненията и от славата, която му се носи. Потребителя gosho_hubavene6 е чупил такова кормило на KFX700. Може да се обърнеш към него, но първо прочети темата: Счупен Flexx

Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

спрях се на това, ниското. дано да стане, че от старото вече за космодиск станах.

Коментар

Няма да е излишно някой който има вече монтирано подобно кормило да сподели впечатленията си! Как стои въпроса с монтажа, няма ли тия жила да се опънат много, понеже е доста по-дълго от фабричното!

Коментар

gosho_hubavene6 и биела може да изкриви при падане, мета се навсекаде момчето.

Флекс-а е много скъп 700-1000лв и май по добре да минеш на вариант TUSK.

Има ги в България, удобно, широко и много здраво кормило.

Изкривил съм 4-5 такива на КФХ700, Раптор700 и КТМ при качествени падания.

Може и да изправиш на преса, не се пука.

Коментар

Pro Taper Contour , Renthal Fat Bar , BIG BAR са много добри варианти.
                  Flexx-a си е скъпо удоволствие.
                  Kawasaki KX250F

Коментар

FLEXX FASST е доста скъпо и неоправдано кормило, вземи си каквото и да е дебелостенно до 150лв. макс ще ти върши същата работа, гледай да е максимално широко и изправенно помага доста в управлението и намалява умората, височината може да си я коригираш и с повдигачи. Не си вземай дълбоко кормило със разпонка в средата помага по добре да си забиваш главата в нея, и задължително с тампон. Аз ползвам на Неекен доста е здраво па и евтино нямам сгънато такова до сега, на Магура също са доста читави но са доста по скъпи, от тех съм сгънал две, Тъска също е добър вариант, на Рентал не ми върви винаги на първо обръщане и ми се е кривило, а бе да чукна на дърво тая година само с две минах до сега. Вземи си Неекен.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

колеги, смених кормилото и...... нещо не ме кефи явно трябва да свикна. Значи половината комплект ми остана!!! дунапрена, 4 болта и 2 тапи /айде тапите ще ги преживея понеже мнооо ми бучи моторетката/. предпазителите за ръцете /ACERBIS/не пасват, панела с ключа за контакта се реже и той не пасва, получиха се разстояния от по около 1 сантиметър между отделните системи/спирачки, газ, стартер и скоростите/ абе грозна работа. Самото кормило се надраска. Макар че пише че е за ATV, то си е за мотоциклет.

Коментар

В крайна сметка какво си взе? Не можеш ли да го смениш ако му пазиш всичко или да го преправиш?
                        R 727cc BB KIT
                        ZJ V8
                        WK2 V6

Коментар

PRO TAPER, е няма как, взел съм го вече. Става въпрос че днес покарах малко мотора и имах чувството че се уча,като за първи път.Иначе на визия го докарва доста агресивно!!

Коментар

ето вижте как изглежда .

Коментар

Първоначално публикуван от kosio 534 Преглед на мнение
                              ето вижте как изглежда .
                              Личи си, че ATV-то не е излизало от гората ...................
                              0887 246718

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X