Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко километра изминавате с един резервоар с АТВ при пърна газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко километра изминавате с един резервоар с АТВ при пърна газ

Вече състезанията са минимум по 120км или 2 обиколки по 60км Може някъде да е и 160 км или 2 х 80км.
    При втория вариант по икономичните АТВта не се налага да зареждат по трасето и имат предимство от по мощните си братя/поне 2-3 мин/

С KFX 700 изминавам около 60-70 км с едно зареждане.
    КАРАНЕ С ПЪЛНА ГАЗ ПО ТЕЖЪК ТЕРЕН С ФАБРИЧЕН РЕЗОРВОАР
    121
    Под 60км
    14.88%
    18
    60км
    8.26%
    10
    70км
    19.01%
    23
    80км
    10.74%
    13
    90км
    9.09%
    11
    100 км
    12.40%
    15
    над 100км
    25.62%
    31
    Последно редактирано от Краси Грудев; 15-03-07, 17:54.

Re: Колко километра изминавате с един резорвар с АТВ при пърна газ

Не съм спец то АТВ-та, но така поставен въпроса на анкетата май е некоректен. Това колко ще минеш с един резервоар не зависи ли от големината на резервоара, двигателя, теглото, терена, пътната настилка, гумите и т.н.

Коментар

Re: Колко километра изминавате с един резервоар с АТВ при пърна газ

Не съм спец то АТВ-та, но така поставен въпроса на анкетата май е некоректен. Това колко ще минеш с един резервоар не зависи ли от големината на резервоара, двигателя, теглото, терена, пътната настилка, гумите и т.н.

КАРАНЕ С ПЪЛНА ГАЗ ПО ТЕЖЪК ТЕРЕН КАТО НА СЪСТЕЗАНИЕ С ФАБРИЧЕН РЕЗОРВОАР

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        и не само от това теглото на водача, начина на каране кой кво му е правил или не правил по него а бе толкова 60-70 км и при мен случвало се е и по малко и от 40км. ама и докъм 80км. съм ги докарвал също случвало ми се е и да го дърпам щото тея от ОМV не си правят безиностанций в гората а ми се борят за най-голям пазарен дял време е някой да отвори верига бензиностанций в гората ще избие рибата даже може да продава и дубъл лично аз няма да му се разсърдя
        Последно редактирано от Краси Грудев; 15-03-07, 18:19.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Aз съм гласувал над 100 щото последното каране беше 77км по моя ГПС и като долях пое около 5 литра ... а резервоара е 10 литра ... Хондата ем икономична ем пъргава...
          The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgiATV Преглед на мнение
            Aз съм гласувал над 100 щото последното каране беше 77км по моя ГПС и като долях пое около 5 литра ... а резервоара е 10 литра ... Хондата ем икономична ем пъргава...
            и лека

Коментар

Ами аз имам KFX 700 доста хора го имат и се знае колко можеш да минеш.Аз лично минавам някаде към 50-60км. но дисциплината е скално катерене което ще рече че се кара много бавно но се форсира доста двигателя по екстремите. Същото е и когато караме по земен път с доста газ.
              Предишното ми ATV беше RAPTOR 700 кво да ви кажа този мотор е уникален от към разход даже Краси може да потвърди ако е обърнал внимание при прехода до Велинград че зареждах само 1 път което ще рече че съм минал към 100-120км. а си беше доста зор. А пък когато се кара по умерено, мога да мина към 150-160км. със сигорност. И никога на преходите не съм връзвал туба, докато сега е неразделна част от мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                ....и докъм 80км. съм ги докарвал също случвало ми се е и да го дърпам .......
                Трипер.......това ще остане в историята
                и между нас си
                IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
                  Трипер.......това ще остане в историята
                  и между нас си
                  ма това е включено с дърпането нали требе малко и ДДС за да ги докарам до към 80км.

Коментар

аз за дърпането се сетих......
                    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

вчера след цялата разходка включих резарвата точно когато се прибрахме при еди вечерта /става въпрос за HONDA TRX400/,дължината на маршрута го знае трипер той записваше трака,резервоара е 10 литра а резервата мисля че е 2
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                        вчера след цялата разходка включих резарвата точно когато се прибрахме при еди вечерта /става въпрос за HONDA TRX400/,дължината на маршрута го знае трипер той записваше трака,резервоара е 10 литра а резервата мисля че е 2
                        Резервоара заедно със резервата е 10 литра .. резервата е 1.6л. Демек до резервата имаш 8.4л
                        The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

има приятел с кфх700 и той при каране с умерена газ в гората минава около 70км,
                          MG RACING

Коментар

Работния "трактор" както outback го нарича ми изгаряше един резервоар /15 л./ за 90-100 км. При каране на състезание. Иначе съм стигал и 140 км.
                            Скоро ще разберем и KVF750A7F колко гори

Адашче, Раптора гори по-малко заради това, че е по-лек и, че не е автоматик.

Коментар

Адашче, Раптора гори по-малко заради това, че е по-лек и, че не е автоматик.
                              И според мен най важното че е инжекцион.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X