От: CF MOTO
Благодаря
Благодаря
Аз съм 130 кг и CFMoto-то ме влачи по баирите като дизел цинкова кофа. И още едно уточнение. С някакво Кавазаки 2007 г Брут Форс, който между другото е къса база съм го тествал от място. Движим се като заварени един за друг и някъде към 70 км/час започвам да му показвам задния си номер. След това си тъпче на 75-80 км/час а китаеца продължава до 100-105 км/час. Цената която съм платил за тази машинка в магазина съвсем не е 12к, а е точно 9 600 лв. При цена по това време на "маркова машина" от 20 000 лв. до 35 000 лв. съвсем не е зле. А пък дълга база като моето беше само един модел и цената бе 32 000 лв. при Иванчо в Зюндерт плюс още 2000 лв за менте регистрация. Естествено въобще през акъла ми не е минавал варианта да си купя някоя втора употреба маркова кошница, защото "маркова" е тогава когато ти лично я изнесеш от магазина. Оттам нататък си е просто една втора употреба карачейка. И така... И аз съвсем не искам да се заяждам, но АТВ с верига, с 10-12 цолови колелца и на което носа ми е по напред от предния мост никога не бих карал ако ще да може да лети като делтапланер и да струва 5 лв.И не за друго, а защото искам да се возя по горите за удоволствие без да му давам всичката газ за да преодолея с единствения му двигателен мост 20-30 метров улук.
.Също така за сведение миналата година в Румъния точно с CFMOTO беше спечелено най-голямото им офроуд състезание(ще се опитам да намеря статията).И на последно място скоро се регистрирах в един австралийски форум , защото ми трябваше малко информация и за мое учудване там мноооого голяма част караха точно тази марка.Също така за мен е по-важно как си потдържаш машината , а не толкова каква марка е.Виждал съм толкова занемарени атв-та , че определено със страх бих тръгнал на някъде с тях ,колкото и да са маркови! Поздрави и нека дискусиите тук се възприемат като обмен на информация , а не като заяждане
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.
Коментар