Мислите ли че Нерф Баровете са задължителни за каране по пресечени терени. Какво мислите и какъв е вашият опит? Мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дали да си взема Нерф Барове?
Свий
X
-
От: Дали да си взема Нерф Барове?
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеМислите ли че Нерф Баровете са задължителни за каране по пресечени терени. Какво мислите и какъв е вашият опит? Мерси предварително.. Предимно пазят краката от контакт със земята при което последствията са много неприятни. Друго при мен лично се е случвало предната гума вдигна парче клон, при удара в нерфбара се отмести АТВ то, сам прецени ако бе ударил ботуша ми какво ще се получи.
-
Направо си взима.....аз от както го взех и на 3-я ден ги бях монтирал ,но наскоро предмата гума дигна някъв клон и той мина през мрежичката и ми се одари в бедрото.....нямаше кръв ,но не беше приятно.Също ката са ме удряли и камъни по подметката на ботуша......и това не е приятно!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеБлагодаря за отговора. Просто се чудех дали наистина са важна част от обурудването или само като декорация.
Случи ми се да се занеса странично и да ударя нърфбара в дърво. АТВ-те се приплъзна, дървото закачи задната гума и нямаше никакви последствия за мен и машината. Ако нямаше барове щеше да се заклини м/у предната гума и стъпенката. Цялата рамка щеше да се сгъне около дървото, а какво щеше да стане с мен-не ми се мисли.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар