Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с задния деференциал KVF650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с задния деференциал KVF650

Ехее задния дерефенциал сабира 0,9литра... Какво да ги правим тези 20 литра....

Коментар

Това е масло за трактори - евтино и в големи разфасовки. Ползва се в тракторите главно защото е евтино, а не защото е с нещо специално. Нещо като М10 за двигателите на леките коли. Едва ли има проблем да се налее някое по-обикновено (и по-скъпо), което се продава на литър. Освен това горе някой предложи от същото - явно си е купил 20л.

Но каквото и масло да налееш, ще е много по-добре от масло с вода, което имаш сега.

Коментар

Ми затова сам написал че имам останало аз си купувам такава туба
        Seat Alhambra TDI
        Kawasaki KVF650
        Honda CRF250X
        Suzuki Vitara

Коментар

аз съм налял шел спиракс но и то е в голяма разфасовка и също е за потопена спирачка ...)) вземи си от Pijo78 щом има в наличност 1л ти е достатъчен
          KFX 700
          MEBELIX ATV-TEAM
          0878114344

Коментар

Налях ново масло (старото не беше пресечено) пак си грее проблема не е разрешен вече работата отива на разглобяване...

Коментар

Разглабяй,ако ти трябва нещо пиши.
              Seat Alhambra TDI
              Kawasaki KVF650
              Honda CRF250X
              Suzuki Vitara

Коментар

Днес най-накрая остана време и разглобихме диференциала... Та проблема се оказа следния... Когато затворя диференциала спирачните дискови опират на самия метал от което се натисат и се едно атв-то постоянно е на спирачка... Извадихме ги всичките сложихме ги пак проблема си остава... Просто дисковете са прекалено близо до самата гарнитура и когато се затвори опират... А и също тъка преди когато беше на ремонт при Свилен за смяна на едни лагери.. Не беше сложена пружината която е на шлиците на задния диференциал.... Та сега едната част можеби отива на шлаифист за да се вземе с 1мм и да пробваме пак дали ще опира и грее....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X