Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клипове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • В клипа тази седмица, продължаваме нагоре до връх “ КОМ “ на 2016 метра височина. Уникални пътеки до върха и невероятни гледки оттам. Благодаря на всички който подкрепят канала ми с абонамент
     

    Коментар


    • В клипа тази седмица, приключва нашето каране в планина “ Берковска ” до връх КОМ. Уникално място за каране и невероятни гледки от връх Ком, който препоръчвам на всеки които има възможност да посети. За съжаление малък проблем накрая на нашето каране възпрепятства безпроблемното ми прибиране … Благодаря на всички който подкрепят канала ми с абонамент
       

      Коментар


      • Всяко страхотно приключенско каране през уикенда трябва да започне с чиста машина. И така, какво е най-добре да правите в петък вечер - Да се подготвите за уикенда. В това видео използвах петък вечер да отида до близка автомивка и да изчистя машината за съботното каране. Благодаря на всички, който подкрепят канала ми с абонамент. Качвам ново видео всеки четвъртък по график.
         

        Коментар


        • Във видеото тази седмица караме заедно с две чисто нови машини SEGWAY Snarler AT6 до нова дестинация село Чуйпетльово. На единия Сегуей возейки се двама души изобщо не затрудняваха машината да минава с лекота от всякъде и да се справя с всички неравности по горските пътеки. Благодаря на всички абонирали се за канала ми за подкрепата. Следват още много нови карани с всякакви различни видове машини.
           

          Коментар


          • Тази седмица видеото е малко по-различно, а именно видео “ Behind the scenes ” на фото сесия направена в шоурума на Сегуей Пауърспортс България, заснета от Let’s Ride Production. Снимките от фотосесията може да разгледате на официалната инстаграм страница на Let’s Ride:

            https://www.instagram.com/letsrideproduction

            Всички налични и бъдещи Сегеуй машини може да разгледате в шоурума и разбира се на официалната им страница:

            https://segwaypowersports.bg/

            Във видеото има и АТВ машини, в случай че пропуснете да ги видите
             

            Коментар


            • Polaris RZR 1000 - 2022. Първият в България RZR 1000 модел 2022 година заснет от моята камера. За първи път по горските пътеки.
               

              Коментар


              • Във видео тази седмица продължаваме пътуването си с групата, и двете чисто нови машини Segway Snarler AT6. Благодаря на всички който се абонират за канала ми. Благодаря ви за подкрепата. Това означава много за мен и помага в моето YouTube приключение!
                 

                Коментар


                • С видеото тази седмица, представям в три части едно от последните ни карания за 2021 година. Събрахме се група 7 различни машини и покарахме в Лозенска планина. Благодаря на всички абонирали се за канала ми за подкрепа. Всеки четвъртък по график качвам ново видео от нашите АТВ приключения.
                   

                  Коментар


                  • В тази втора част от нашето групово каране със седем машини, се качваме на 1182 метра височина връх Половрак. По пътеките нагоре под есенните листа имаше неочаквани изненади на места, но за щастие всичко беше наред. А Декември е месец за изненади, затова целия месец Декември всеки ден ще има по едно ново видео от секцията #Shorts, всеки понеделник дори и Декември ще има три клипа #Shorts по график, а всеки четвъртък разбира се в 21:45 както до сега в канала ми, задължително нов видео клип от нашите АТВ приключения. Благодаря на всички който са се абонирали или ще се абонират за канала ми за подкрепа.
                     

                    Коментар


                    • Всяко каране с приятели ни отвежда до страхотни места със страхотен обяд на км 31 към Самоков в “ Пауновата къща “ и разбира се в края на всяко приключение ни води и до момента в който трябва да измием машините. Нашето невероятно каране със 7 АТВ машини завършва тук в тази част 3. Още едно есенно каране ще представя в началото на 2022 година и след това се надявам следващите вече да са на сняг. Винаги е много забавно да караме по сняг. Благодаря ви за подкрепата на моя канал!
                       

                      Коментар


                      • В края на годината е време за годишното традиционно Благотворително каране организирано от Софийски Мотористи, а именно мотористи в костюми на Дядо Коледа за създаване на невероятно настроение на всички хора в София.
                         

                        Коментар


                        • Една видео компилация с най-добрите моменти от нашите АТВ приключения през цялата 2021 г. Беше страхотна година на каране с много нови приятели по много нови горски пътеки.

                          Благодаря на всички за подкрепата и ви желая щастлива и благополучна нова 2022 г.
                           

                          Коментар

                          Активност за темата

                          Свий

                          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                          Зареждам...
                          X