Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клипове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Това е последна част от това кално приключение. За щастие през Март наваля ново количество сняг и следващото ми видео ще бъде в снежната “ Стара Планина ” до връх Мургаш. Чудесно каране се получи по снежните пътеки. Абонирайте се за канала ми в YouTube за да не пропускате никое от следващите ми видеа! Благодаря за подкрепата
     

    Коментар


    • s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      Скучно каране по горски пътища и билни поляни. Кал, коловози, нищо интересно. Като група туристи с АТВ-та под наем и водач, чиято отговорност е да опазиздравето на туристите и целостта на машините.

  • Нашето поредно приключение ни води в Стара Планина. Този път ще караме от село Войнеговци до връх Мургаш. Изкачвайки се по пътеките, снега ставаше все повече и повече. Имаше и нужда от въже в един момент за Raptor-a, но се представи доста достойно в снеговете.
     

    Коментар


    • Във втората част от това наше каране в “ Стара Планина “, в по-ниската част топящия се сняг беше направил пътеките доста кални, с червена/кафява кал. Следващия Четвъртък по график ще кача следващата част от това наше приключение там, по пътеките нагоре до хижа “ Мургаш “.
       

      Коментар


      • Само аз ли ги гледам тези скучни клипове?

        Добре, че по някое време превключи на по-бърз ход на възпроизвеждане.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

        "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

        Коментар


        • Откриване на Мото Сезон 2021 - София Райдърс

          Видео от откриването на Мото Сезон 2021 от 10.04.2021. Организирано каране по Софийските улици на мотори, триколки, АТВ-та и УТВ-та. Организирани Стънтове с мотори и АТВ-та и Гонки с най-бързите мотори.
           

          Коментар


          • В трета част се изкачваме към хижа “ Мургаш ” за да хапнем за пореден път изключително вкусен обяд
             

            Коментар


            • В тази последна част от това каране в Стара Планина, част от групата изкачи сериозен снежен връх до хижа Мургаш, срещнахме коне по пътя, и за капак докато се прибирахме през почти цяла София ни валя сериозен дъжд. Въпреки всичко се получи страхотно каране
               

              Коментар


              • Нека посрещнем страхотно слънчево време с нови приятели и на нови терени около Кресна. Каране с три Raptors 700 и KFX700. Не изпускайте да видите края на видеото
                 

                Коментар


                • Една компилация на най-добрите моменти от зимните ни приключение 2021
                   

                  Коментар


                  • Екшън - в това каране с трите Раптор-а 700 и КФХ 700, един от завоите дойде леко неудобен за КФХ-а и той се озова в дерето. В негова защита ще кажа, че липсата на хубави гуми и високата скорост, не му позволиха да вземе завоя ( да не го нападнете сега ). За щастие разминахме се без особени наранявания, но видеото се получи ефектно и заслужава внимание!

                    Благодаря на всички абонирали се за канала ми
                     

                    Коментар


                    • Видео за най-дългата и ефектна битка от Луда Надпревара Май’2021 проведена в Костинброд. Битката между колата на Let’s Ride Production и други две - Опел Омега и Фолксваген Голф 2. Благодарности за предоставените кадри на Let’s Ride Production - кадри от две камери на колата ( от тавана и камера снимаща шофьора вътре ), кадри от дрон и кадри от камера отстрани на пистата. Последвайте ги във всичките им платформи:

                      YouTube - https://youtube.com/channel/UCCy_k42s8jpY7G8BKtNvBUg

                      Instagram - https://instagram.com/letsrideproduc...dium=copy_link

                      Facebook - https://www.facebook.com/letsrideproduction/
                       

                      Коментар


                      • Едно каране заедно с два мотора КТМ. Не е лесно след моторите, да се поддържа тяхната скорост, особено в следващото ми видео където с тях ще влезнем по пътеки в гората - доста по неравни и неудобни за поддържане на високата скорост с която те карат

                        Доближавам се все по-близо до първата ми цел с моя YouTube канал, а именно достигането на 1000 абоната. Остават ми на този етап 35 абоната до 1000 броя. Благодаря на всички които ще ме последват и ще се абонират за канала ми за подкрепа. Благодаря Ви!
                         

                        Коментар


                        • Втората част от карането ми с двата КТМ мотора. Този път влизаме в горските пътеки и терена е доста по-неравен и изровен.
                           

                          Коментар


                          • Продължавайки нашето каране с двата КТМ мотора, за съжаление повреда с кормилните накрайници на Раптор-а прекрати плановете ни да стигнем до границата с Македония. За щастие успяхме да се приберем нормално, като го сглобихме обратно и навихме накрайника до край, и с ниска скорост без сходимост успяхме да се върнем на колела.
                             

                            Коментар


                            • Новите ни приключения започват в райони около София към Пасарел и ще преминем отново през река „Искър“ в част около Панчарево. Имахме страхотен слънчев ден за каране с група - Polaris Sportsman 1000, Polaris Sportsman 1000 XPS, Can Am Outlander 1000 и Can Am Renegade 850.

                              Благодаря на всички за подкрепата на моя канал. Вече преминах 1000 абоната и новата цел е поставена - следваща стъпка 10 000 абоната. Линк към канала ми ще намерите отдолу, където може да видите последното ми видео и повече от 120 предишни видеа от нашите приключение с АТВ-та по горските пътеки! Благодарен съм на всеки ваш коментар, харесване на видеата с лайк бутона и разбира се най-важното - Абонамента за канала ми в YouTube ми помага най-много за развитието му. Благодаря на всички
                               

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X