Я, ма ти верно си го скършил! Май АНТИМ ще излезе прав с неговия лаф : "Няма идиото устойчиви неща, просто идиотите са твърде изобретателни" Еи това в пълна сила важи за нас (теб)
Флекса нищо му няма това не се брои за скършено режеш една тръба със същия диаметър и дължина и си в джаза. Гоше бива ли така, умно, добро и възпитано момче си защо се мъчиш да умориш душманската машинката.
Флекса нищо му няма това не се брои за скършено режеш една тръба със същия диаметър и дължина и си в джаза. Гоше бива ли така, умно, добро и възпитано момче си защо се мъчиш да умориш душманската машинката.
Абе ще видим дали ще стане защото се е отчупило малко от черната част, на която се държи тръбата. А отностно до падането атвто се претърколи един път и нищо му няма и като го обърнах неможах да повярвам че кормилото се е счупило какви по тежки падания съм имал пък нищо му не е имало. Сигорно цялата тежест е паднала в/у него.
Това да не е Цептер със доживотна гаранция.
Нали го водят нечупливо, някаква гаранция по- сериозна няма ли? а иначе ако му разгледат снимките на Гошко от други разходки със сигурност няма да я признаят
За ново просто няма как да ми го сменят, защото това кормило ми беше на атвто като си го купих. А искам да ви попитам какво ще кажете за това, мисля че е някакъв нов модел и дали ще стане на кфха
Така съм чувал, не съм навлизал в подробности, просто мислех че има някаква по сериозна гаранция, има части с доживотна гаранция, предположих че и с това кормилое така /особено при тази цена/. Goblin, сигурен съм че знаеш каква му е гаранцията, направо сподели.
Кире кои са тея части с доживотна гаранция такъв филм нема, просто екстремното каране иска есктремна подръжка и части. Обикновенно на всичко прекалено хубаво, времетраенето е кратко, ако го ползваш по предназначение, ако ли не може и доживот.
Кире кои са тея части с доживотна гаранция такъв филм нема, просто екстремното каране иска есктремна подръжка и части. Обикновенно на всичко прекалено хубаво, времетраенето е кратко, ако го ползваш по предназначение, ако ли не може и доживот.
Поне при колелата за спускане има такива, курбели,лапи и затова предположих, ама все тая и без тва аз съм в грешка то е ясно това за идиотите и тяхната изобретателност, които не кара той не чупи. Само ги вижте пичовете на дакар коли и технологии за милиони и всяка вечер в бокса смяна на една камара части.
Коментар