Вече имам интернет сайт.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интернет сайт на Николен Кушев
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Интернет сайт
Време беше...всички реномирани пилоти имат лични сайтовеПървоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеВече имам интернет сайт.
http://www.nikolenkushev.com/
Подредбата на сайта е добра, снимките са много яки, но малко куца инфото !
Моля те, кажи на Администратора на сайта да поправи правописните грешки в българския и английския текст, че не звучи сериозно !
И още един приятелски съвет, включи инфо и снимки от първите ти изяви в Стара Загора прз 2005-та, ендуро шампионата през 2007-ма и т.н. за да се проследява развитието !
И фотографа да почерпишПървоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнениеХах браво Николенски
Да ти е честита страничката и само успехи занапред 

ПП. Трябва да се черпи...

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 26-03-09, 19:04.
Коментар
-
Скоро ще има и още една графа Биогравия,там ще има снимки и инфо за мен и всичко необходимо.Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеВреме беше...всички реномирани пилоти имат лични сайтове
Подредбата на сайта е добра, снимките са много яки, но малко куца инфото !
Моля те, кажи на Администратора на сайта да поправи правописните грешки в българския и английския текст, че не звучи сериозно !
И още един приятелски съвет, включи инфо и снимки от първите ти изяви в Стара Загора прз 2005-та, ендуро шампионата през 2007-ма и т.н. за да се проследява развитието !
И фотографа да почерпиш

Видях,че има малко грешки на български,но на английския текст са малко повече.
Сайта стана много добре благодарения на Vali computers .
Коментар
-
До: Интернет сайт на Николен Кушев
сайта наистина е много хубав , но защо няма снимки на кавазакито
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
А защо няма банер на форума и линк към него, та нали тук си най-известен и след това в училище...Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеСкоро ще има и още една графа БиограФия,там ще има снимки и инфо за мен и всичко необходимо.

Иначе и аз харесах сайта и то много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар