Обява

Свий
Няма добавени обяви.

junior-ите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• junior-ите

Днес изпълних едно отдавна очаквано от сина ми обещание - да му направя снимки докато кара .Реших да публикувам някои от тях в формуа.
    Лазар е на 9 години и е редовен самостоятелен посетител в форума.
    Поредица от 3 снимки в любимият му завой пред къщи :

Следващите 2 снимки са от същият завой но сниман от противоположната страна.

Последна снимка от нас .

С пожелания за много здраве през 2009 за всички ни!!!
    Последно редактирано от Красимир Найденов; 31-12-08, 12:58.
    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

До: junior-ите

Браво на малкия.

Коментар

Аз съм на 12 години. Вярно с китайско ATV съм, но мисля че за възраста си се справям добре.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Desislav Cekov; 03-01-09, 23:41. Причина: Правопис

Коментар

Първоначално публикуван от DiViQ Преглед на мнение
        Аз съм на 12 години. Вярно с китайско ATV съм, но мисля че за възраста си се справям добре.
        Няма значение че си с китайско АТВ като за първа машина ти е чудесна,като попораснеш малко може да се метнеш на някои КФХ но за сега това спорет мен ти е идеално. А за уменеията ти са добри имаш талант продължавай в същия дух.

Коментар

браво на сички младежи който се зарибяват

Коментар

Днес ходихме да гледаме и правим снимки на джипките участващи в ВАРНА ОФРОУД 2009 1-4 МАЙ в района на Паша Дере.
            Обикновено не носим фотоапарат когато караме но този път използвах случая и ето какво "запечатах"-познавате участника от темата по-горе!

Коментар

Аз също съм към групата на juniori-те тъй като съм на 14 години.И аз съм с китайче, но мисля, че както каза shyfx като за първо атв е добре.По-нататък по голямо.

Коментар

Не се правете!
                Ние имаме уж джуниър които е на 14г. кара KFX700 и се състезава в 2WD на Challenge CUP, та не се подценявайте!

Коментар

Aз съм на 15 години но съм с Yamaha raptor 660 ще кача снимки .

Коментар

Ето го и следващия Junior http://www.youtube.com/watch?v=P4BlrOu0K50
                    Просто няма да усетя кога ще ми вземе ключовете и ще ми каже "ми търси си друго АТВ, тва е за мен вече" Все още е начинаещ, но това му беше едва второто каране сам, но от там се почва

Коментар

браво на малките, младите ат-висти!!!!

жалко че аз нямах възможност на млади години да карам атв, така че евала!!!
                      ONLY 4x4

Коментар

ето още едни джуниари на пистата във войнеговци . напълниха ми душата, тук съм снимал само едно от момчетата .
                        Прикачени файлове

Коментар

Преди седмица разчистихме едно горско пътче от новоизрастнали клони.Отне ни 2 часа но вече можем да караме на скорост!
                          Понеже знаехме че отиваме по-скоро на разходка отколкото да караме си бях взел и фотоапарат.
                          Ето 2 снимки на Лазар (9 год) които избрах.:

Последно редактирано от Красимир Найденов; 07-06-09, 19:45.

Коментар

Браво на малкия, доста добре се справя, съдейки по снимките! Ето малко и от мен, докато бях на мото събора в Монтана :

п.п на 12 години съм.
                            Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X