Айде малко да надъхам собствениците на КФХ 700 да се пробват на крос състезанията
. Помнете ,че при скачането и кроса е 80% престрашаване или това колко акъл имаш или то точно колко нямяш 
КФХ са във видеото е абсолютно фабричен дори с оригиналния ауспух.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За тези които мислят ,че с кфх 700 неможе да се скача
Свий
X
-
До: За тези които мислят ,че с кфх 700 неможе да се скача
Aaaa спокоино, готов съм!Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнениеАйде малко да надъхам собствениците на КФХ 700 да се пробват на крос състезанията
. ...
Коментар
-
За теб знаеме, че си готов, пък и казах за собствениците на КФХ700 , не на КФХ840Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеAaaa спокоино, готов съм!

It's not the Ride, It's the RIDER
Коментар
-
Oт къде разбра? Не съм разгласявал много, много!Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнениеЗа теб знаеме, че си готов, пък и казах за собствениците на КФХ700 , не на КФХ840

Коментар
-
Доволен ли си?Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеOт къде разбра? Не съм разгласявал много, много!
Коментар
-
10xПървоначално публикуван от peko87 Преглед на мнениеДоволен ли си?
Коментар
-
Ако е реален къде ще се приземи? Аз на снимката не мога да видя.Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
Доста време размишлявахме дали не е монтаж! Снимката е от друга тема!'05 Suzuki RM 250
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар