Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bombardier Rally-подобрения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Bombardier Rally-подобрения

В тази тема съм решил да ви покажа какви подобрения правим по моя BRP.Tемата я пускам не просто,за да покажа,а и за да чуя вашите мнения и препоръки.
    Това е Rally-то в първоначалния му вид:

Като първо ''подобрение'' боядисахме ролбарите в черен мат. Ето и как стана:

Сложихме и флагче(казват му също и ''safety flag'')

АТВ-то си има и стойка за шише за вода(много е удобно) :good:

Също така поставихме и огледало за задно виждане. От много въртене ще взема да скоча в някое дере...

Следващото подобрение е ръчна изработка... :d В началото като мина с голяма скорост през локва и тоците много се мокреха и атв-то изгасваше. Трябваше да чакаме по 10 минути,за да запали отново. Но черната лепенка изигра добра работа в случая,но за да сме сигурни,че няма да има проблеми сложихме и една пластмаса,която пречи на водата да достига до тоците на атв-то. Ето и как стана(лично на мен много ми харесва)

Последната придобивка я завършихме днес. Сложихме куфар.По принцип е за пушка,но като се махнаха донапрените отвътре се появи достатъчно място.

Творчески планове...
    Следващите придобивки,с които ще се сдобие Bombardier-a са:
    Клаксон. Често,когато карам зад някой и има причина за спиране няма как да го извикам. Именно за това ще го сложим. Мястото ще е зад емблемата,там няма да се мокри и ще е максимално напред.

Също така ще сложим и чорапи на амортисиорите. Още незнам какви,но ще проверя тези на Can-am(както ме посъветва kerkelov)

Ще купиме и предпазители за ръцете,също на Can-am.

Mисля,че това сме намислили засега. Очаквам вашите коментари и предложения.

До: Bombardier Rally-подобрения

На мен лично ми харесва доста, а ще ми кажеш ли откъде си взел флагчето?

Коментар

Флагчето го взех от Bike Center,този на Ситняково.Магазина е в една уличка,но не и знам името...

Коментар

Първоначално публикуван от nane7o Преглед на мнение
        Флагчето го взех от Bike Center,този на Ситняково.Магазина е в една уличка,но не и знам името...
        Каймакчалан?
        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
          Каймакчалан?
          Това ли е улицата ?

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
            Това ли е улицата ?
            Със сигурност не е това улицата. Като слизаш от телевизионната кула,след Румънското минаваш кръстовището на 31во училище и първата или втората пряка.

Коментар

Да подновя малко темата. Хрумна ми и да сменя кормилото-харесал съм едно на ProTaper-
              http://www.motoshop1.com/product_inf...87de3533683d9c
              Някой ползва ли такова и струва ли си да се сменя?
              Търся и чорапи за амортисиорите.Бях при Еди,но нещо не ми харесаха(специално модела,който ми показаха)Ще погледна и в Zundert,но все не остава време. Харесват ми и тези на PowerMadd(като на kerkelov) В София къде мога да видя такива? И последно питане-има ли размери за чорапите?? Предните ми са около 20см(дължина),ширина-към 6см. Задния е 25см(дължина) и към 7-8см ширина? Притесняваме да не взема по-малки или пък много големи...някакви съвети?

П.П.-съвсем скоро ще се сдобия с предпазителите за ръце.

Коментар

Най-накрая да има нещо налице...
                Това са предпазителите на Ski-Doo.
                Тук още не са поставени на ATV-то.

А тук вече са върху машината:

Имат и отвори за лятото...

А тук тъкмо бях и пребоядисал и ролбарите...още не намирам време за прахово.

Shock cover-ите също пристигнаха,уре ще гледам да сложа снимки и на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nane7o Преглед на мнение
                  Със сигурност не е това улицата. Като слизаш от телевизионната кула,след Румънското минаваш кръстовището на 31во училище и първата или втората пряка.

Малко късно, и офтопик, но със сигурност ТОВА е уличката!!! друг bike centre там няма, има един в Младост до ХМС и един в Изток на Райко Алексиев- за София, толкоз магазини.
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
                    Малко късно, и офтопик, но със сигурност ТОВА е уличката!!! друг bike centre там няма, има един в Младост до ХМС и един в Изток на Райко Алексиев- за София, толкоз магазини.
                    наистина се оказа,че се казва така,днес ходих до там и обърнах специално внимание на това.

Коментар

А гледам и Кевлеичето си има ново кормило, след последние екстремен тунинг

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
                        А гледам и Кевлеичето си има ново кормило, след последние екстремен тунинг
                        Е на къде без него?! И то заслужава... по-нататък ще направя и тема за него.

Коментар

Деистваите по-бързо та да караме пак, че сам е скука

Коментар

Ето ги и чорапите.

Коментар

Някой знае ли откъде мога да си взема хубави допълнителни фарове и какви цени са???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X