В тази тема съм решил да ви покажа какви подобрения правим по моя BRP.Tемата я пускам не просто,за да покажа,а и за да чуя вашите мнения и препоръки.
Това е Rally-то в първоначалния му вид:

Като първо ''подобрение'' боядисахме ролбарите в черен мат. Ето и как стана:

Сложихме и флагче(казват му също и ''safety flag'')

АТВ-то си има и стойка за шише за вода(много е удобно) :good:

Също така поставихме и огледало за задно виждане. От много въртене ще взема да скоча в някое дере...

Следващото подобрение е ръчна изработка... :d В началото като мина с голяма скорост през локва и тоците много се мокреха и атв-то изгасваше. Трябваше да чакаме по 10 минути,за да запали отново. Но черната лепенка изигра добра работа в случая,но за да сме сигурни,че няма да има проблеми сложихме и една пластмаса,която пречи на водата да достига до тоците на атв-то. Ето и как стана(лично на мен много ми харесва)

Последната придобивка я завършихме днес. Сложихме куфар.По принцип е за пушка,но като се махнаха донапрените отвътре се появи достатъчно място.

Творчески планове...
Следващите придобивки,с които ще се сдобие Bombardier-a са:
Клаксон. Често,когато карам зад някой и има причина за спиране няма как да го извикам. Именно за това ще го сложим.
Мястото ще е зад емблемата,там няма да се мокри и ще е максимално напред.

Също така ще сложим и чорапи на амортисиорите. Още незнам какви,но ще проверя тези на Can-am(както ме посъветва kerkelov)

Ще купиме и предпазители за ръцете,също на Can-am.

Mисля,че това сме намислили засега. Очаквам вашите коментари и предложения.
Това е Rally-то в първоначалния му вид:
Като първо ''подобрение'' боядисахме ролбарите в черен мат. Ето и как стана:
Сложихме и флагче(казват му също и ''safety flag'')

АТВ-то си има и стойка за шише за вода(много е удобно) :good:
Също така поставихме и огледало за задно виждане. От много въртене ще взема да скоча в някое дере...
Следващото подобрение е ръчна изработка... :d В началото като мина с голяма скорост през локва и тоците много се мокреха и атв-то изгасваше. Трябваше да чакаме по 10 минути,за да запали отново. Но черната лепенка изигра добра работа в случая,но за да сме сигурни,че няма да има проблеми сложихме и една пластмаса,която пречи на водата да достига до тоците на атв-то. Ето и как стана(лично на мен много ми харесва)

Последната придобивка я завършихме днес. Сложихме куфар.По принцип е за пушка,но като се махнаха донапрените отвътре се появи достатъчно място.
Творчески планове...
Следващите придобивки,с които ще се сдобие Bombardier-a са:
Клаксон. Често,когато карам зад някой и има причина за спиране няма как да го извикам. Именно за това ще го сложим.

Също така ще сложим и чорапи на амортисиорите. Още незнам какви,но ще проверя тези на Can-am(както ме посъветва kerkelov)

Ще купиме и предпазители за ръцете,също на Can-am.

Mисля,че това сме намислили засега. Очаквам вашите коментари и предложения.

Коментар