Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лек Тунинг на Kawasaki Brute Force 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лек Тунинг на Kawasaki Brute Force 2008

Ето още малко подобрения по моя Брут Форс.
    Монтирах му огледала за обратно виждане и мигачи. Сега с огледалата е много по удобно като караш със някои в група и не трябва постоянно да се въртиш за да гледаш дали не е изостанал.
    Мигачите не са на много добро място но се оказа , че само там могат да оцелеят за по дълго време без да ги отнесе някое припятствие

Ето снимка за да видите как е станало:
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Добри подобрения сте направили (и доста полезни)

Коментар

Скоро ще има и едно още по-полезно, че какво е работно АТВ без лебетка

Коментар

Лебетка! спрахотна придобивка

Коментар

Така продължавам с тунинга и подобренията по Кавата .
            Вече си има нова стойка за ГПС-а . Не , че старата самоделка беше лоша но с новата се вижда по добре и е по удобно защото не си извивам толкова врата
            Другото важно нещо е , че вече си имам теглич за който искам да благодаря на "Десислав" от форума без който нямаше да го имам. Мерси много Десо .
            Не , че го използвам теглича ама незнам защо много ме кафи АТВ-то да има теглич и затова.

Ето снимки на стойката:

Ето и на теглича:

Коментар

Може би най-важния тунинг за всяко работно АТВ е лебедката. Естествено аз не мога да пропусна да си сложа . Затова искам да ви покажа как стана и моята лебедка.

Ето я тук в кашончето като я взех:

Ето я вече монтирана на АТВ-то.

Коментар

АТВ-то става истински работяга,супер!

Коментар

Браво! Точно такава беше идеята.
                  А за ГПС-а си мисля, че не му е мястото там, но на Троя ще ти кажа защо.

Коментар

Тази стойка за ГПС-а е оригиналната Гарминска.Изключително лесно се чупи.Съветвам те веднага да я махнеш.За този монтаж на ППС-а ти трябва стойка от Touratech.(алуминиева,със заключване).
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                      Браво! Точно такава беше идеята.
                      А за ГПС-а си мисля, че не му е мястото там, но на Троя ще ти кажа защо.
                      Десо мерси много за помоща при монтажа на лебетката , без теб нямаше да се справя толкова добре. Спецялни благодарности и ще черпя в Троян.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                        Тази стойка за ГПС-а е оригиналната Гарминска.Изключително лесно се чупи.Съветвам те веднага да я махнеш.За този монтаж на ППС-а ти трябва стойка от Touratech.(алуминиева,със заключване).
                        Ами то хубаво сега ме съветваш ама като бях пуснал цяла тема в вашия раздел на форума за това каква стойка ще ми препоръчате и всички се покриваха и в темата имаше две мнения на кръс . И единствените които ми отговориха ми пратиха линк с тази. То може вие който сте специалисти в тази сфера "Touratech" да ви говори много но на хора като мен който не са в тази сфера нищо не им говори а е само сложно име на Английски.
                        Така , че ако обичате като препоръчвате дадена марка или модел на специфична стока каквато е стойката за ГПС моля давите линк или координати на магазин от който може да се закупи дадената стока.

Коментар

Здравей и честито/нова придобивка/!Имах възможност съвсем на скоро да се запозная с ползата от този "спасителен" инструмент.Дано ти служи вярно.И нещо което вече при трето АТВ виждам,болтовете с които се закрепя лебетката много лесно се развиват/от вибрациите/.Едно на ум и ги преглеждай/по възможност на всяка спирка/.

Живко-TRX
                          Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Първоначално публикуван от xboy Преглед на мнение
                            Здравей и честито/нова придобивка/!Имах възможност съвсем на скоро да се запозная с ползата от този "спасителен" инструмент.Дано ти служи вярно.И нещо което вече при трето АТВ виждам,болтовете с които се закрепя лебетката много лесно се развиват/от вибрациите/.Едно на ум и ги преглеждай/по възможност на всяка спирка/.

Живко-TRX
                            Здравей Живко , с теб май се запознахме на ендуро биич Варна.
                            Мерси за съветите , и аз предположих , че ще се развиват и навсякъде съм сложил: шайба , федер шайба и гайка с пластмаса където може. Ако и така се развият ще ги залепя с лепило за болтове.

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
                              Здравей Живко , с теб май се запознахме на ендуро биич Варна.
                              Мерси за съветите , и аз предположих , че ще се развиват и навсякъде съм сложил: шайба , федер шайба и гайка с пластмаса където може. Ако и така се развият ще ги залепя с лепило за болтове.
                              Мисля, че имаш бая опит от китаеца където знаеш че от вивращиите всичко си развива. Та за това е по-добра още от сега да сложиш от силикана против развиване на гаиките преди да си брал ядове някъде, и да се окаже че когато ти потрябва те да е неизползваема

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
                                Мисля, че имаш бая опит от китаеца където знаеш че от вивращиите всичко си развива. Та за това е по-добра още от сега да сложиш от силикана против развиване на гаиките преди да си брал ядове някъде, и да се окаже че когато ти потрябва те да е неизползваема
                                Принципно си прав донякъде но все пак забравяш , че Брут Форса не е китаец а е Кавазаки. И от както го имам досега не съм осетил да има вибрации. Не , че му правя реклама ама за 2300 км. досега не му се е развило нито едно болче или гайка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X