Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И АТВ-тата могат да скачат!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Добре Николине

...........................................................................................................Честит празник на бсички

Коментар

тези не скачат а летят
      http://videos.streetfire.net/categor...340336CE56.htm
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR
        Хе, тая последната снимка е на големия трапец на Горна Росица, нали
        Позна

Коментар

Още един лек скок:

а могат и да плуват:

Коментар

Хахах много яко сте прекарали дамм
            The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR
              Хе, тая последната снимка е на големия трапец на Горна Росица, нали
              да там е, но вече го няма тоя трапец, сега творят 2 други по малки скока, един на спускането и един преди завоя

бил много опасен и затова го разринаха,
              така казали от youthstream
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: И АТВ-тата могат да скачат!!!

Ето един скок и от мен.

Последно редактирано от Desislav Cekov; 10-02-08, 10:45. Причина: намаляване на размер
                It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Снимката ми хареса, добре се е получило. Но при такива изпълнения по-добре да си екипиран и нагоре колега!

Коментар

Колега оправи си снимката с подходящ размер примерно 800х600.
                    Иначе чуваме за твоите подвизи. Само незнам тази снимка преди голямото ти падане ли е било или след това. Хубаво е да караш с протектори въпреки че при тая височина май няма значение.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                      ... Хубаво е да караш с протектори въпреки че при тая височина май няма значение.
                      Десо, височината не е голяма, просто е снимано ниско от земята, фотографски трик, аз съм го правил същото с 250-ката. Това е не повече от метър и нещо...

Коментар

Трапеца на снимката е дълъг 12 метра и го взимам целия. Вискочината наиситна не е много голяма около 2 м, НО не ползвам фотографски трикове снимката е снимана от приятел който хабер си няма от фотография и не е минавана през фотошоп и глупости.

Коментар

скока наистина не е малък виждал съм го трапеца на живо и мисля че няма повече от 2-3 човека от тоя форум които може да го прескочат а и извън форума също а пича го скача това го кефи това кара, говориме с АТВ моторджии сигурно има бол къде да го скочат, а и на почти всички карането им е ендуро и ако има нещо по пътя да го скокнат да ама надали некой се връща да го повтори май фрий-стайла ни е малко чужд не говоря само за задни и странични гуми а като цяло а може би е така защото няма писти направени специално за АТВ а моторджийските са много изровени и много-много не са удачни за нас а и надали ще има такава писта за АТВ защото е свързано с доста пара за да се направи, спомням си на Хисаря като се прави пистата какъв кеф беше и какво беше на следващата година за съзтезанието всичко беше на бабуни и коловози които доста ни бъркат скороста
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

На нас фрийстайла с кросови мотори ни е чужд пък какво да говорим за АТВ. Но да не забравяме че атв има от 5 год в БГ и за това време добре се развива. Относно пистите напълно съм съгласен с Трипер трябва доста пара а и ентусиастите за АТВ крос не са много. Доста от пистие за мотокрос не са подържани и с много коловози а най-вече са и прекалено тесни за АТВ. Освен това за по сериозни карания по писта на АТВ-тата им трябва тунинг на окачването което е най-скъпата модификация. Но нищо не пречи според мен да има някякво по аматйорско трасе без някакви супер големи изхвърланици и остри скокове ами просто едно широко равно трасе където повече да се наблага на скоростта в завой и баланса и тук там да има накоя бабунка скокче трапец така, че на всички да им е интересно. Даже дочух че от догодина щели да правят подобни съсетзания само на затворени трасета(дай боже). Все пак рано или късно трябва да му дойде времето и на това че адже по нататъка и на фрийстайла

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
                              Трапеца на снимката е дълъг 12 метра и го взимам целия. Вискочината наиситна не е много голяма около 2 м, НО не ползвам фотографски трикове снимката е снимана от приятел който хабер си няма от фотография и не е минавана през фотошоп и глупости.
                              Нямам впредвид фотошоп и т.н. ! Просто когато снимаш от много ниско ( виж тревите как изглеждат като храсти) има този ефект ! Това имах впредвид !

Коментар

е дано да има некво състезание на писта ,доста по интересно ще бъде според мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X