Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимаваите на улиците!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внимаваите на улиците!!!

Трябва да ви кажа че за пореден път се убеждавам че трябва страшно много да се внимава когато се кара по улиците. Лошото е че неможем да ги избягваме когато се тръгне за гората, но поне да с съобразяваме с ограниченията и да не се правим на гъзари(въпреки че този случай не е такъв). Лошото също е че падане с 50км. на асфалта не като да паднеш на земен път на поляната, а много по сериозен. Шансовете да имате щети (физически) се увеличава драстично. Затова ВНИМАВАЙТЕ и показваите какво можете на подходящия за машината терен.
    Днес тръгнахме да се повозим, лошото е че неможахме да стигнем до където трябва от една техническа грешка. При монтаж на нагреваеми дръжки не се бяхме съобразили че вътрешния ринг на дръжката е доста голям и газта опира в него което я кара да остане там на пълна газ. Досещате се какво се е случило вече. По малкото лошо от лошото е че колегата се отърва само с много серизни охлузвания на задните части . Имаше много разкъсвания по дрехите си и изпиляване на протекторите. А можеше да отсече стълба или да счупи бурдюра. ATV-то има поражения като чели е летяло от 100м. пропаст. Поправимо е де, но на него ще му е трудно да ходи на кафе.
    Пожелавам му бързо оздравяване!

До: Внимаваите на улиците!!!

ехееее.... това е било страшен удар , тоя човек трябва да дава курбан на тая дата ... добре че нищо му няма и да оздравява бързо

Коментар

Сериозни щети! Добре че колегата се е отървал без по-серозни поражения! Пожелавам му бързо оздравяване! Ако може ще разкажеш ли как по-точно стана инцидента...всмисъл разбрах че газта е задържала, но ако може да разкажеш как по-точно стана така?

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
        , но ако може да разкажеш как по-точно стана така?
        той Десо си е казал бе - " При монтаж на нагреваеми дръжки не се бяхме съобразили че вътрешния ринг на дръжката е доста голям и газта опира в него което я кара да остане там на пълна газ."
        Знам за още един такъв случай ама не със нагреваеми дръжки , а с нови ръкохвадки

Коментар

Сега си погледнах GPS-а max speed 82км./ч. там беше 200м. права отсечка и следваше въпросния завои на които колегата се заби. След правата е пуснал газта но тя не се е върнала значи си представете тои с каква скорост е бил!

Коментар

Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнение
            той Десо си е казал бе - " При монтаж на нагреваеми дръжки не се бяхме съобразили че вътрешния ринг на дръжката е доста голям и газта опира в него което я кара да остане там на пълна газ."
            Знам за още един такъв случай ама не със нагреваеми дръжки , а с нови ръкохвадки
            Разбрах, че газта е задържала и защо е задържала и даже съм го написал в предишното си мнение! Мислълта ми беше ако може колегата да обясни по-подробно как точно и заради какво е станало(или по друг начин казано къде се е ударил). Десо е обяснил вече и наистина е станала много кофти ситуация! Предполагам, че се е движил с около 100 ако не е натиснал спирачки да убие поне малко скоростта. Колеги карайте внимателно по пътищата наистина е много по-опасно и вероятността за физически травми е много по-голяма! И не на последно място карайте с екипировка!!!

Коментар

добере чесе е отарвал леко а не се е наложило и медицинска помощ а от атевето става ли нещо

Коментар

Медицинска намеса имаше няма как. И охлузванията са много сериозни, може би скъсани мускули има а те болят много.

Предлагам да пусна снимки за дръжките за да видите за к'во става въпрос иначе наистина Насе обяснил съм горе. Чети по хубаво.

Коментар

Десо кво стана бе човек това е третата 700-ка за две седмици къде се осакатява надявам се че на човека нищо му няма, имам задна главина като се видим ще ти я дам че и без това само дрънчи из багажника, тая пак е добре ама на адаша е тотал щета а на Калин май вече е оправена
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

На Калин е при мен жив здрав в гаража. Иначе маи ще трябва да се прави курбан на 700-ката през февруари .

Коментар

Имах го този проблем и знам точно за какво неприятно усещане става дума.Само че при мен мина без проблем,просто го усетих още на 2-ра и се прибрах да сменя дръжките.Неприятна случка,важното е че колегата е минал тънко,че като гледам удара могло е и да бъде доста зле.Иначе железата се правят.

Коментар

то с дръжките добре ама първия път като сменях кормилото не съобразих че се опъват още малко жилата и на всеки завой газта яко се увеличаваше кво каране беше нещем да си спомням интересното че отначало нямаше проблем а някъде по средата на карането и като завъртиш малко повече тогава взех едно дърво по сериозно ама без последствия иначе всички ръкохватки ми са изрязани при газта а бе с две думи трябва да се внимава като има такива монтажи че от няма нищо става белята
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Мале страшен удар е бил
                          06' Yamaha Raptor 700R
                          08' BMW E92 335i

Коментар

Искам да кажа че човека вече е на линия. Мазал се е с някаква паста и няма дори и синки. Днес е ходил на кафе. Радвам се че не бях познал че скоро наяма да може. Скоро ще сме на линия, сега остава да намажем и железния кон с тоя крем. Незнам обаче дали ще му мине.

Коментар

Да не се е мазал със Спасител? Казвай ако е друго.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X